Laura Rosel s’acomiada del FAQS: «Ha estat una etapa excitant i també dolorosa»

La periodista ha agraït la confiança a TV3 i ha evitat fer cap menció a El Terrat, la productora del programa encarregada del acomiadament

Laura Rosel ha trencat el silenci quatre dies després que s’anunciés el seu acomiadament fulminant com a presentadora del Preguntes Freqüents (FAQS) de TV3. La periodista ha escrit al seu Twitter un fil de tres piulades en què ha definit la seva etapa al capdavant del projecte com «l’aventura més excitant, estimulant, a estones delirant i, també dolorosa, que he viscut mai».

La periodista catalana, que ha estat substituïda per Cristina Puig, ha assegurat que els 42 dissabtes que ha estat al timó del programa, amb el qual ha trencat registres d’audiència, han conformat  «una etapa frenètica que m'ha permès gaudir com mai d'aquesta professió que adoro»Rosel ha volgut aprofitar per agrair a TV3 la confiança dipositada en ella en el seu moment, quan va arribar l’hora de substituir Ricard Ustrell i des de la CCMM es va tombar l'opció de Maiol Roger.

En el mateix fil, en què no ha fet cap menció a la productora El Terrat, des d'on s'ha dissenyat i maniobrat el seu acomiadament, desitja sort a la seva substituta i «força i encerts» a la resta de membres de l'equip.

 

Cristina Puig, nou fitxatge del FAQS

Cristina Puig és, sense cap mena de dubte, una de les periodistes de moda a Catalunya. El seu fitxatge pel FAQS en detriment de Laura Rosel continua a l’ordre del dia, i són molts els qui encara no donen crèdit al canvi. Ella mateixa, de fet, no s’ha estat de res per explicar què li passa pel cap: «És un a barreja d’emocions molt diferents, n’hi ha de bones i de curioses, així que ja ho veurem. No sé com serà la meva petjada, però sí que és veritat que tinc vertigen».

Cristina Puig, nova presentadora del FAQS, va explicar que està molt contenta pel seu nou càrrec
Cristina Puig, nova presentadora del FAQS, va explicar que està molt contenta pel seu nou càrrec | TV3

 

Més enllà de qüestions personals, Puig s’ha volgut referir a una Laura Rosel, que aquesta mateixa setmana ha sabut que no continuarà al capdavant del programa. «Començo dissabte amb una responsabilitat molt gran, no cal esperar més i em llenço a plató. Sóc conscient que el llistó està altíssim pel Ricard i la Laura, cadascú amb el seu tarannà. Però el cert és que ho han fet molt i molt bé».