Laura Escanes i Risto a Roma

L'escapada de Risto Mejide amb Laura Escanes i la família al complet

El presentador i la influencer han passat el darrer cap de setmana a Puigcerdà amb la seva bebè Roma i el fill de Risto, Julio

 

Risto Mejide està en un moment vital envejable, compaginant la seva professió que l’apassiona, amb la seva família, que s’ha ampliat fa poc temps amb l’arribada de la petita Roma. A més, la parella comparteix molts moments amb el fill de 9 anys de Risto, Julio, fruit de la seva anterior relació amb Ruth Jiménez. 

 

Així doncs, disposats a gaudir dels temps lliure que passen junts, Mejide i Escanes habitualment programen escapades i viatges, però amb la seva filla petita no sempre es pot anar lluny, així que la parella ha optat per  passar el darrer cap de setmana a una zona ben propera i que té un encant especial per a ells, tal com el mateix Risto ha afirmat.

 

Una escapada rural a Puigcerdà

La parella va gaudir d’un passeig per Puigcerdà, on el fred no va ser un impediment per passar un bon dia a la natura i respirar aire fresc.  Risto va immortalitzar el moment amb una entranyable selfie on apareix amb la família al complet, la parella amb la petita Roma dormint tranquil·lament en una motxilla portabebès i el fill gran de Risto, Julio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquí con mis personas favoritas del mundo en uno de mis lugares favoritos del mundo. #Family #Puigcerdà

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el

 

«Aquí amb les meves persones preferides del món en un dels meus llocs preferits del món»  va escriure  el presentador. La seva dona Laura Escanes també ha publicat la seva pròpia fotografia amb el paisatge rural de fons, on apareix somrient amb el seu bebè de nou a la motxilla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te quiero de mil modos

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

 

A tot això s’hi suma el moment immillorable que Risto està vivint a la televisió,  com a membre del jurat del programa ‘Got Talent’, que ha estrenat l’etapa dels directes aquesta setmana, i com a presentador del programa d’actualitat en clau d’humor ‘Todo es mentira’, que s'emet diàriament a l'hora de la sobretaula a Cuatro.

 

També et pot interessar...