Lydia Lozano plorant a 'Sálvame'

Lydia Lozano assumeix que ha arribat el final i envia un missatge desconcertant

La tertuliana ha descobert que un home famós està enamorat d'ella

Lydia Lozano fa molt de temps que treballa a la televisió i està acostumada a canviar de companys amb freqüència. El problema és que mai havia pensat que 'Sálvame' s'acabaria en un moment tan inoportú, just en plena crisi d'audiència. El públic ha donat l'esquena al programa arran que hagi sortit a la llum la famosa operació Deluxe, una trama que ha afectat 140 cares molt conegudes.

La periodista ha descobert que el judici se celebrarà abans del previst i ha assumit que el final està cada cop més a prop. Si el jutge condemna La Fábrica de la Tele, la productora de 'Sálvame', el programa podria tenir els dies comptats. Ha estat Chayo Mohedano, una de les afectades per l'operació Deluxe, qui ha donat la notícia a través de Twitter.

Primer pla de Lydia Lozano amb unes arracades grans.
Lydia Lozano és una cara molt estimada a Telecinco | GTRES

Lydia s'ha quedat molt sorpresa quan ha descobert el poder de Chayo, ja que ningú pensava que en tenia tant. «El 13 de juny, per fi, després de nou anys, es començarà a fer justícia», ha escrit la cantant a les xarxes socials. Segons ha explicat un youtuber que es diu Juanjo, els responsables de La Fábrica de la Tele creien que Mohedano acabaria desistint.

Lozano ha assumit que pot tenir els dies comptats a 'Sálvame', per això ha començat a treballar en altres programes. Col·labora a 'Conexión Honduras', programa presentat per, entre d'altres, Ion Aramendi, perquè té molta experiència de comentar 'Supervivientes'. I precisament en aquest espai televisiu ha rebut una declaració d'amor per part d'un home molt famós.

Lydia Lozano té clar com serà el seu futur

La canària estava comentant la relació sentimental de Desy Rodríguez amb el seu marit, Luciano, que la defensa a les gales de 'Supervivientes 2022'. Aleshores Luciano se li ha declarat i ha confessat que sempre havia sentit passió per ella. «Soc un enamorat de la Lydia, de tota la vida. Tinc una foto amb ella de fa molt de temps», ha declarat amb total sinceritat.

La col·laboradora ha reaccionat de manera desconcertant, ja que tothom pensava que entraria al joc del seu admirador. És una dona molt divertida i sempre participa en tots els conflictes per a generar contingut, però aquesta vegada ha estat diferent. «M'estàs ficant en un merder», li ha contestat visiblement nerviosa.

Lydia ha donat molt de si mateixa per La Fábrica de la Tele. De fet, abans de treballar amb la productora, la seva vida privada estava força més protegida. Ha acabat entenent que certes intimitats enganxen l'audiència, per això ha obert alguns portes. El que sempre ha deixat clar és que el seu marit, Charly, està fora del pacte. És un arquitecte de prestigi que no vol ser famós.

Fotomuntatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly
Charly, el marit de Lydia Lozano, vol passar desapercebut | Catalunya Diari

La canària sap perfectament què ha passat amb l'operació Deluxe, però és conscient que és millor no parlar del tema amb ningú. Els famosos que detesten 'Sálvame', com és el cas de Chayo Mohedano, estan difonent certs rumors. Gran part del públic pensa que els col·laboradors de Jorge Javier Vázquez hauran d'abandonar la petita pantalla.

Lydia Lozano continuarà la relació

Lydia és una dona compromesa, una de les cares més emblemàtiques de les tardes de Telecinco. No deixarà 'Sálvame' fins que els directors decideixin cancel·lar el programa, fet que està més a prop del que sembla. Al juliol se celebrarà un judici decisiu que marcarà un abans i un després a la història de la televisió.

Lozano, mentrestant, ha pensat que el millor és aparèixer en altres espais, com per exemple 'Conexión Honduras'. Comparteix plató amb el marit de Desy Rodríguez, que l'ha posat en una situació molt compromesa. La periodista li ha enviat un missatge contundent per a no donar peu a equívocs, ja que no vol generar més enrenous.