Primer pla de Mayte Zaldívar durant un programa de Telecinco

Mayte Zaldívar destapa la ruïna que va marcar Elia Muñoz, la seva filla amb càncer

L'exdona de Julián Muñoz ha revelat a 'Maldita la hora' com era la seva vida abans d'arribar a Marbella

Mayte Zaldívar, exalcaldessa consort de Marbella, ha trencat el silenci en un programa que Telecinco ha preparat exclusivament per a ella. Parlem de 'Maldita la hora', un projecte que s'ha convertit en el pitjor malson d'Isabel Pantoja, gran enemiga de Mayte. Suposadament, la cupletista ha fet molt de mal a Elia i a Eloísa, filles de Julián Muñoz, i va causar un daltabaix en una família que era molt estable.

Elia Muñoz Zaldívar, la filla de Julián que està lluitant contra el càncer, s'ha quedat sense alè en escoltar les últimes declaracions de Mayte. L'ex de Julián Muñoz reconeix que va haver de superar moltes dificultats per a ser feliç, i que d'un moment a l'altre tot va desaparèixer. L'antic matrimoni va muntar un local de copes a Madrid, però el va fracassar i van haver de fugir de la capital.

Elia Muñoz i Mayte Zaldívar passejant juntes
Elia Muñoz i Maite Zaldívar s'han unit per superar un gran problema | Europa Press

Mayte Zaldívar ha explicat que quan va arribar a Marbella va haver de treballar de netejadora per a poder tirar endavant les seves filles, Elia i Eloísa. «Era molt difícil, però aquestes dues cares em donaven molta força, i, com més lluitava, més les estimava. Però no vull fer pena», va dir al programa esmentat. I és que l'enemiga d'Isabel Pantoja va haver de superar molts obstacles quan es va mudar a la ciutat.

Julián Muñoz no va saber gestionar el negoci que tenia a Madrid i va fer una sèrie d'operacions que van acabar en tragèdia. «Ell tenia passió per la meva filla Eloísa, però tot va canviar perquè la vida ens va fer un gir, un gir econòmic important», explica Zaldívar. L'exmatrimoni van travessar una època molt complicada, i inclús van passar gana, fins que els diners i la fama van arribar a les seves vides.

El periodista Antonio Rossi, col·laborador del programa 'Maldita la hora', ha trobat la resposta a totes les preguntes. «L'avarícia i l'ambició no són bones companyes», opina l'expert en crònica social. Segons la seva teoria, Zaldívar no va saber gestionar l'èxit que va tenir a Marbella, tot i que sempre va mirar pel benestar de la família.

Elia Muñoz Zaldívar descobreix la veritable cara d'Isabel Pantoja

Elia Muñoz ha patit molt per culpa d'Isabel Pantoja, perquè suposadament la cantant impedia que Julián Muñoz estigués amb les seves filles. Mayte Zaldívar ha narrat amb tota mena de detalls un episodi que deixa la cantant en un lloc nefast. Segons explica, Isabel va entrar a casa seva i es va acostar a la seva filla Eloísa per a fer-se una fotografia amb el fill d'aquesta.

«Hi ha una foto en què ella té el meu net als braços, i ara que ha passat el temps, penso: "com es pot ser tan dolenta?"», comenta Mayte. Gràcies al seu testimoni, sabem que la folklòrica va fer l'impossible fins a enamorar Julián, malgrat que ella digui el contrari. Pantoja assegura que quan va començar la relació amb l'exalcalde, ell «era un home lliure com els taxis», però no és veritat.

La mare d'Elia i d'Eloísa es va adonar que Julián Muñoz ocultava alguna cosa, perquè el seu comportament va canviar quan va conèixer la vídua de Paquirri. «Vaig notar un canvi en ell, perquè va començar a ser una persona diferent. Al principi no sabia per què era, però després ho vaig saber». Per a Zaldívar, és important deixar clar que ella mai es va assabentar de les infidelitats del seu exmarit.

Elia Muñoz va tenir una infància bastant humil

Elia Muñoz Zaldívar va estar en boca de tothom perquè suposadament es va aprofitar de les irregularitats financeres que van cometre els seus pares. És una cosa que no està demostrada, però tots els periodistes del cor asseguren que ella també es va beneficiar dels diners  que l'exmatrimoni havien guanyat de manera il·lícita. No obstant això, la infància d'Elia va ser molt diferent, ja que va estar marcada per la gana i la misèria.

Mayte Zaldívar ha explicat que la seva vida amb Julián no va ser sempre de color rosa. Quan vivien a Madrid, treballaven molt i van guanyar diners, però es van arruïnar i van haver de fugir de la ciutat. Aquest episodi va marcar molt Elia, que més endavant tindria una vida plena de luxes i excentricitats.