Fotomuntatge de Makoke i Gerard Piqué.

Makoke revela la nit que va passar amb Gerard Piqué i reconeix els seus sentiments

Makoke ha revelat el que l'uneix a Gerard Piqué

Makoke  fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació i ha estat testimoni d'esdeveniments històrics. Sempre ha estat molt ben relacionada i té informació sobre els personatges del moment, per això col·labora a Telecinco. Recentment ha acudit al plató de Viva la Vida i ha revelat que ha compartit diverses festes amb Gerard Piqué.

Makoke està convençuda que el futbolista és el clar perdedor de la batalla, ja que tots els mitjans l'acusen del fracàs matrimonial. Emma García, presentadora de Viva la Vida, ha ressaltat que el català sempre ha estat molt discret, però la seva col·laboradora no hi està d'acord. Ha fet unes declaracions que donaran faran parlar, ja que posen damunt la taula una teoria força sorprenent.

Primer pla de Gerard Piqué.
Makoke ha destapat el seu vincle amb Gerard Piqué i ha impactat a tothom. | Europa Press
 

«Jo no l'he vist discret, que he coincidit amb Piqué al món de la nit fa molts anys i no és discret. Precisament com ell era un home casat, jo l'he vist en actituds que discreció no és la paraula idònia». L'exdona de Matamoros ha assenyalat el futbolista amb aquestes declaracions i més tard ha revelat el que sent per ell.

Makoke ha sorprès tothom en revelar que ha estat diverses vegades amb Gerard a la nit madrilenya, era una dada que es desconeixia. La col·laboradora ha deixat clar que no tenen cap mena de relació d'amistat, de fet no li genera simpatia. «No em cau bé», ha explicat abans que el públic comenci a especular més del compte.

Gerard Piqué és al punt de mira i s'ha vist obligat a emetre un comunicat per aclarir quina és la seva situació sentimental. «No es van arribar a casar mai, que això també diu molt, ella va dir que volia mantenir la màgia», explica la periodista Pilar Vidal. Aquesta experta en informació ha estat la primera a confirmar la separació de l'icònic matrimoni.

Makoke té una opinió clara sobre Gerard Piqué

L'exdona de Kiko Matamoros treballa de col·laboradora a Viva la Vida i sempre aporta informació sobre els temes del moment. La separació de Shakira i Piqué no l'ha enxampat de sorpresa perquè coneix força bé el futbolista. Ha estat diverses vegades al mateix local nocturn que ell i sap que el seu comportament no és el més encertat.

Makoke, en un acte promocional
Makoke coneix el comportament que Gerard Piqué té a les nits. | GTRES
 

«Quan hi ha hagut aquestes crisis ella ha tingut les proves i ho ha comprovat, així que ximple no és. Ara mateix hi ha damunt la taula una noia, però no sé quin tipus de relació han pogut tenir. Hi ha unes imatges que potser surten la setmana que ve que s'havien guardat», explica Pilar Vidal.

Piqué suposadament ha mantingut una relació especial amb una dona sense que Shakira ho sabés, cosa que hauria provocat la ruptura. Fins ara ningú no ha pogut demostrar aquesta acusació, però Pilar assegura que les proves arribaran molt aviat. De moment cal esperar i atenir-se a les paraules del comunicat, que ha estat redactat per Shakira.

Makoke revela el seu enllaç amb Gerard Piqué

La col·laboradora ha enxampat el públic desprevingut perquè ningú sabia que freqüentava els mateixos locals que Gerard Piqué. Té molta experiència i sap que la premsa posarà damunt la taula el nom de moltes suposades amants. La seva companya Isabel Rábago reconeix que els rumors de crisi havien començat fa molt, encara que ella no se'ls havia pres seriosament.

«M'ha sorprès el comunicat perquè jo tenia esperances que passés el que ha passat altres vegades. Sincerament, jo pensava que això era una vegada més, encara que és veritat que ell s'ha traslladat a un altre domicili. Pensava que s'havien donat un temps perquè té problemes amb la justícia pel tema d'Hisenda», explica Rábago.