Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Manuel Velasco somrient a una llibreria

Manuel Velasco, fill de Concha Velasco, pren una decisió pel bé dels seus familiars

Manuel Velasco està sobrepassat per la situació que viu cada dia

Després de les últimes informacions que han sorgit respecte a un possible empitjorament a la salut de Concha Velasco, Manuel Velasco ha pres una dràstica decisió.

I és que, el fill de l'actriu, cansat de totes les especulacions, ha decidit que ja no serà el portaveu de la seva mare, tant pel bé de la família com pel seu propi. Recordem que fins fa poc Manuel Velasco era l'encarregat de comentar les novetats de salut de la cantant, així com el responsable de comparèixer davant els mitjans.

Tot i això, la situació ha arribat a un límit i Manuel Velasco ja no vol continuar tenint aquesta responsabilitat.

Manuel Velasco deixa de ser portaveu de la seva mare, Concha Velasco

Durant les últimes setmanes, diversos mitjans de comunicació del nostre país han afirmat que Concha Velasco no només estaria travessant un moment complicat de salut, sinó també econòmic.

I és que, van parlar que la família estava tenint certes dificultats per pagar l'exclusiva residència on es troba l'actriu, Orpea Punta Galea.

Foto de Concha Velasco al costat del seu fill Manuel Martínez Velasco somrient, en 2017
Manuel Velasco assegura que és «fals» el que es diu sobre la seva mare | Europa Press

Aquesta informació ja ha estat desmentida pel mateix Manuel Velasco. En una conversa per a El Español, el fill de la intèrpret de la 'Chica Ye-Ye' va assegurar que ja no podia més i que estava «esgotat».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Manuel Velasco està cansat d'haver de desmentir una vegada i una altra falses informacions sobre la seva mare. «Està desbordat perquè no deixa de tenir una mare amb un estat de salut delicat , i cada cert temps sorgeix una història».

Manuel Martínez Velasco, fill de Concha Velasco, en el lliurament dels XXI Premis de Cultura de 2023
Manuel Velasco està sobrepassat | Europa Press

A causa d'aquesta situació, Manuel Velasco ha pres la decisió dràstica de deixar de ser portaveu de la seva mare. Però, el seu substitut no serà el seu germà petit, Francisco, sinó una periodista del món del cor i amiga de la família, de la qual encara no n'ha transcendit el nom.

El veritable estat de Concha Velasco

D'altra banda, respecte al veritable estat de salut de Concha Velasco, des de la revista Semana van assegurar que la situació d'aquesta «continua sent la mateixa» que fa un any.

És a dir, que la mare de Manuel Velasco no ha experimentat canvis bruscos a la seva vida, sinó ben al contrari. Per tant, és falsa la informació que apunta que la cantant s'estava quedant sense diners per pagar el centre on es troba.