Primer pla del periodista Marc Giró durant el documental de Rocío Carrasco

Marc Giró, la nova cara de l'univers Rocío Carrasco, casat amb un presentador de Telecinco

El periodista català té una vida privada plena de secrets i misteris

El polèmic documental de Rocío Carrasco està donant contingut per omplir les portades de moltes publicacions. La filla de la Jurado assenyala al seu exmarit, Antonio David Flores, com a responsable de totes les seves tragèdies, i fins i tot ha aconseguit exiliar-lo de la televisió, i molts professionals estan desitjant ocupar el lloc que ha deixat lliure.

El públic està cansat dels tertulians que protagonitzen la graella de Mediaset, on cada vegada hi ha més gent que està demanant canvis, i molts assenyalen a la mateixa persona: Marc Giró, periodista, historiador i expert en moda. Fa força temps que treballa a la televisió, però ha adquirit un protagonisme especial gràcies a l'huracà Carrasco. Marc va captivar el públic des de la seva primera aparició a 'Contar la verdad para seguir viva' i, per aquest motiu, els directors del programa li han ofert un lloc en aquest espai.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Recentment, el nou col·laborador estrella de Telecinco va protagonitzar un dur enfrontament que va poder acabar amb la seva fama, ja que li va plantar cara a Lydia Lozano, i no li va tremolar el pols a l'hora de recriminar-li el seu comportament. Els fans de la periodista de 'Sálvame' van usar les xarxes socials per intentar destrossar al seu nou enemic, traient a la llum tots els seus secrets, i van intentar embrutir la seva reputació amb falses acusacions.

No obstant això, Marc Giró no té gens de por al poder de Lydia perquè considera que no ha treballat bé durant la cobertura que va fer de la vida de Rociíto: ni va contrastar la informació, ni es va molestar a parlar amb les dues parts. «Però, què ha passat amb el periodisme en aquest país?», va preguntar-li bastant alterat.

Al qual Lozano va respondre: «T'estàs passant tres pobles». Tanmateix, Giró no es va apiadar d'ella, i va advertir: «I més que em puc passar». Molts mitjans es van fer ressò de la valentia del nou tertulià de Telecinco i, en les últimes setmanes, ha adquirit una gran projecció pel fet que s'ha convertit en una celebritat i, com totes les estrelles, amaga molts secrets.

«Un marit 'marica' et dona més conversa»

Marc Giró ha assolit una popularitat inimaginable després de fitxar per 'Contar la verdad para seguir viva'. Gaudeix d'un exèrcit de seguidors disposats a donar la cara per ell sempre que sigui necessari, encara que el periodista té un gran recorregut televisiu, i no necessita ajuda de ningú per defensar-se.

Un dels seus projectes més recordats és la seva col·laboració amb 'En el aire', el programa que Andreu Buenafuente tenia a La Sexta, on les seves aparicions eren un dels continguts més comentats, i li van oferir una secció fixa. No obstant això, la trajectòria de Marc Giró va aconseguir el seu millor moment a Catalunya, ja que ha treballat en una infinitat de programes de ràdio, ha participat en nombrosos espais televisius, i ha publicat un llibre.

Durant la seva atrafegada i envejable professional, conèixer la seva parella: Santi Villas, qui també és periodista, i va estar molt de temps al costat d'Ana Rosa Quintana. Però la seva reputació va anar en augment, i li van oferir presentar un espai a Cuatro.

Santi i Marc van començar la seva relació l'any 1998, coincidint en un format presentat per Jordi González i, des de llavors, no s'han separat mai. Lluny d'amagar la seva relació, sempre han parlat molt bé l'un a l'altre: «Un marit 'marica' et dona temes de conversa, és més pràctic i més amè».

Quan l'historiador va començar a col·laborar en el documental de Rocío Carrasco, ningú imaginava que estava casat amb un presentador de Mediaset. Santi Villas condueix una secció de 'Cuatro al día', i el seu entorn professional és molt diferent del de Marc. No obstant això, hi ha un gran respecte entre ells.

Així i tot, el nou enemic de Lydia Lozano té moltes possibilitats d'aconseguir una cadira en un altre programa de la cadena i, potser, els directors de 'Sálvame' vulguin comptar amb ell per a futures temporades. Com es prendria la col·laboradora el fet d'haver de compartir espai amb Marc Giró?