María del Monte al tanatori per la mort de la seva mare

María del Monte preocupa el seu entorn: «Serà complicat seguir»

María del Monte ha escrit una carta en què explica com se sent

María del Monte travessa un dels anys més complicats de la seva vida. Només tres mesos després de perdre el seu germà, la cantant s'ha acomiadat per sempre de Bibiana, la seva mare.

Toñi Moreno, íntima amiga de la cupletista, assegura que «era una mort esperada, però no per això menys dolorosa». La matriarca estava molt unida als seus fills, que estan destrossats.

María del Monte ha escrit unes paraules molt emotives a les xarxes socials per a acomiadar-se de la seva progenitora. Gran part del seu entorn, entre el qual es troba la presentadora de 'Viva la vida', està bastant preocupat per l'artista.

«Tenir-te tants anys ha estat una sort, tot i que sempre em semblaran pocs», declara la cantant després de la pèrdua. Segons ha sortit publicat, Bibiana feia bastant de temps que estava malalta, però mai va perdre la vitalitat ni l'energia.

María del Monte fa saltar totes les alarmes

L'examiga d'Isabel Pantoja tenia una relació molt especial amb la seva mare, tant com la que tenia amb el seu germà mort. No hi ha cap dubte que María està passant un moment delicat, de manera que tots els seus amics s'han bolcat amb ella.

«M'has donat la vida i me l'has omplert tant que serà complicat seguir. Espero que m'ajudis», escriu del Monte sota d'una fotografia molt especial.

Toñi Moreno ha estat de les primeres persones a mostrar solidaritat amb la cantant, que aquests últims mesos ha patit molt. La presentadora també tenia molt bona relació amb Bibiana, a qui recorda amb un afecte enorme.

Els que coneixen María estan preocupats per ella, encara que tots estan convençuts que sabrà recompondre's d'aquest cop tan dur. Ella mateixa ha explicat com se sent després de la pèrdua de la seva mare.

«La teva gràcia, la teva desimboltura, el teu amor, no tens ni idea del que hem après de tu, que ens ho ensenyaves sense proposar-t'ho», escriu la cantant. Aquestes paraules han sorprès la premsa, ja que María sempre s'ha esforçat per a protegir al màxim la seva intimitat.

Rep el suport de la seva amiga més especial

María s'ha hagut d'acomiadar de la seva mare, a qui definia com «el bastó de la meva vida», després de travessar una etapa complicada. Dos dels seus germans han mort de coronavirus, així que la cantant no té energia per a afrontar aquesta nova garrotada.

Toñi Moreno és conscient de la situació, així que ha fet tot el possible perquè la seva amiga recuperi el somriure. La presentadora ha publicat a Instagram unes imatges de Bibiana que no han deixat indiferent a ningú.

La mare de María del Monte seguia sent un exemple d'enteresa i sentit de l'humor, tot i haver viscut la mort de dos fills. Tenia 96 anys, però no ho semblava, ja que era present en totes les festes.

La substituta d'Emma García ha compartit un vídeo que mostra el motiu pel qual tothom trobarà a faltar Bibiana. «Així et recordaré, Bibi, omplint-ho tot d'alegria i vida», comença dient.

https://www.instagram.com/p/CS3tSLDDspZ/

«He conegut poques persones com tu, amb tant de carisma i intel·ligència. Vas tenir molta sort a la vida: un home que t'adorava, uns bons fills i una filla que s'ha desviscut per fer-te feliç», conclou.

José Antonio Avilés, col·laborador de 'Viva la vida', hi era present quan Toñi va comunicar la notícia, i va fer una pregunta molt interessant. Isabel Pantoja va ser íntima amiga de María, així que el tertulià vol saber si es posarà en contacte amb ella.

És una bona oportunitat per a apropar-se a la cantant, ja que fa anys que no saben res l'una de l'altra. Del Monte rebria la vídua de Paquirri amb els braços oberts, ja que en aquest moment necessita molt d'afecte.