Primer pla de María Jose Campanario

María José Campanario fa una revelació sobre la filla que ha deixat tothom de pedra

María José sap que Julia Janeiro ha pres una decisió

María José Campanario està vivint un moment meravellós i no vol que cap dels seus detractors intervingui en aquesta etapa. Ha rebutjat una quantitat de diners molt elevada perquè no vol posar a la seva revista de capçalera després de donar a llum. El seu comportament ha fet saltar les alarmes, ja que molts mitjans asseguren que està desapareguda.

María José Campanario simplement està descansant i gaudint del seu nou fill, no té cap problema ni amaga res. Tot i això, el seu nom continua sonant amb força als platós de Telecinco perquè la seva família no deixa de generar escàndols. L'última a protagonitzar una nova polèmica ha estat la seva Julia, que s'ha proposat de canviar de vida.

Primer pla de Julia Janeiro.
María José Campanario protegirà la seva família. | Instagram
 

María José ha descobert, gràcies a un reportatge de Socialité, que Julia Janeiro s'ha desfet de part del seu armari. «Ven la roba que ha fet servir i podria aconseguir 318 euros perquè es compra roba cara, però això de planxar li agrada poc», expliquen al programa. Els seguidors de la influencer s'han adonat que no és una gran aficionada a les feines domèstiques.

María José sap perfectament on viu la seva filla, però no vol comentar res per protegir la seva privadesa. Tanmateix, a Socialité han descobert alguna cosa: a la xarxa social que fa servir per vendre roba ha canviat la seva localització. «Podria haver-se mudat del seu pis de Getafe al domicili que el seu xicot té a Boadilla del Monte», deixen caure.

Campanario prefereix no fer declaracions sobre aquest tema, encara que sempre ha deixat clar que respecta totes les decisions de la influencer. Hi ha la possibilitat que estigui venent la roba, una cosa molt privada, perquè no li cap a casa seva. A Telecinco sospiten que se n'ha anat amb el seu xicot, un futbolista que viu en una zona acomodada de Madrid.

María José Campanario ha rebutjat molts diners

María José va fer una entrevista parlant de la majoria d'edat de Julia i va ser una de les últimes vegades que va col·laborar amb la premsa. S'ha adonat que té més inconvenients que beneficis, per això no ha tornat a fer res de semblant. Segons ha sortit publicat, li han fet una oferta que podria arribar als 100.000 euros, però l'ha declinat.

Primer pla de María José Campanario
María José Campanario està acostumada a rebre crítiques. | Europa Press
 

Campanario sempre ha estat independent i mai no s'ha aprofitat de la fama del seu marit, per això va cursar estudis universitaris. És una odontòloga molt reputada, de mica en mica es va convertint en una eminència i rep bones crítiques. Els seus clients estan encantats amb ella, per això les clíniques del moment estan desitjant comptar amb la seva presència.

La germana d'Andreíta ha posat a la venda les seves peces preferides i hi ha la possibilitat que ho hagi fet per un motiu concret. Potser se n'ha anat a viure amb el seu xicot Tommy, que s'ha convertit en una cara força popular. El futbolista es podria beneficiar de la situació, però està centrat en la seva carrera esportiva.

María José Campanario amaga una cosa molt valuosa

María José sap que quan posi un peu al carrer i descobreixin la seva presència li faran fotografies i vol evitar alguna cosa. La seva intenció és que cap mitjà conegui detalls sobre el seu fill Hugo, de fet, ningú no sap res rellevant sobre el bebè. Els únics que han parlat del tema són Víctor Janeiro i Beatriz Trapote, però amb moltes reticències.

Fa molt de temps que Campanario aguanta que circulin rumors sobre ella que no es corresponen amb la realitat. Belén Esteban, una de les seves grans rivals, l'ha acusat d'atreviments seriosos, però la història ha canviat. Cada cop hi ha més espectadors que estan al seu costat: molts volen escoltar la seva versió perquè han deixat de creure en la tertuliana.