María Teresa Campos

María Teresa Campos, desolada després de perdre a la seva tercera filla

María Teresa ha pres una decisió pel bé de la salut

María Teresa Campos està gaudint d'una merescuda jubilació al domicili madrileny, lloc que li ha servit de refugi. Cada cop hi ha més rumors que afecten la seva família i ella ha decidit que el més encertat és desmarcar-se de tot. Carmen Borrego ha visitat Kiko Hernández al teatre i ha concedit una entrevista molt significativa.

María Teresa Campos ha descobert que hi ha un traïdor a la seva família: Belén Rodríguez, que considerava una filla més. Ro sempre ha presumit de ser una Campos més, però la realitat es tot el contrari. Suposadament n'ha parlat molt malament i ha tret rèdit econòmic d'aquesta estreta amistat.

Primer pla de Belén Rodríguez.
María Teresa Campos prefereix no pronunciar-se | GTRES

María Teresa ha descobert que Belén va trucar a la premsa perquè sortís a la llum una trobada que era força cridanera. Kiko Hernández es va reunir amb Alejandra Rubio, amb qui té una relació nefasta, a casa de Campos. Era un secret fins que Belén va avisar uns reporters, a canvi de diners, i després va acusar Alejandra Rubio de ser «la talp».

María Teresa, segons explica la revista Semana, ho ha donat tot per perdut i no vol participar a l'espectacle de Belén Ro. Carmen Borrego ha reconegut que la presentadora està afectada perquè era una segona mare per a la tertuliana.

«Jo també penso que a ma mare li han fet mal, però ella està al marge de tot. Per a ella Belén era una filla, però n'està al marge i ha de seguir al marge», comenta Borrego. Reconeix que la situació familiar és delicada, però ha fet una aposta: Ro i Kiko Hernández acabaran fent les paus.

Maria Teresa Campos s'ha emportat un gran disgust

María Teresa, segons ha explicat la seva néta Alejandra, està travessant un moment delicat pel que fa a salut. Carmen assegura que no es vol pronunciar sobre Belén, però admet que és un tema que li ha fet molt de mal. Era una tercera filla per a ella: han treballat juntes i fora de càmeres gaudien d'una relació molt personal.

Primer pla de María Teresa Campos
María Teresa Campos està dolguda amb la seva amiga | Europa Press

Campos pensava que coneixia Rodríguez, però s'equivocava del tot, igual que també s'ha equivocat Kiko Hernández. La diferència, segons la germana de Terelu Campos, és que ells es reconciliaran abans o després. Considera que ha de passar un temps, però està convençuda que en uns mesos estaran rient de tot.

«Belén i Kiko es reconciliaran, estic convençuda, encara que sé que s'han dit moltes coses. Jo també he passat per coses i ara em parlo amb tothom, primer ha de guarir la ferida i després començar a construir. Però jo no crec que aquesta amistat entre ells estigui destruïda perquè han estat molts anys i s'han estimat molt».

Maria Teresa ha protegit la petita de la casa

Maria Teresa fa costat a Alejandra, una de les grans damnificades de la guerra entre Belén i les Campos. La jove ha estat acusada de trair la seva família i aquesta dada és completament mentida. Mai va trucar a la premsa perquè l'enxampessin entrant al domicili familiar.

«Entenc que la meva neboda Alejandra estigui decebuda amb Belén perquè la va acusar d'una cosa que no havia fet i això és dur. Tinc clar que Alejandra no ha trucat a la premsa, com diu Belén, ni en el moment que ella diu ni en cap. Alejandra és una nena absolutament discreta i ella parla des del cor, ella pensa que a la meva mare se li ha fet mal», diu la Carmen.