Primer pla de Marta López Álamo, model i xicota de Kiko Matamoros

Marta López Álamo parla del seu primer fill i assumeix que hi haurà problemes

Marta López Álamo descobreix un nou obstacle

Marta López Álamo va començar a ocupar les pàgines de les revistes roses tot just començar la seva relació sentimental amb Kiko Matamoros. De seguida va demostrar que podia ser una cara rendible, per això li van donar l'oportunitat de guanyar diners gràcies al col·laborador. El problema és que ella és model, una de les millors, i no té cap intenció d'aprofitar-se de la fama de ningú.

Marta López Álamo ha reconegut que està disposada a passar la resta de la vida al costat de Kiko, vol casar-se i tenir fills. Ha parlat del seu primer nadó a 'Sálvame', una criatura que haurà d'esperar perquè la influencer no se sent preparada. «D'aquí a un parell d'anys sí, però ara no», va aclarir al programa de Jorge Javier Vázquez per tancar la polèmica.

Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López
Marta López vol tenir un fill d'aquí a dos anys | GTRES

Marta López ha intentat mantenir la prudència i no crear escàndols innecessaris, però el seu entorn està disposat a fer-ne parlar. La model ha assumit que tindrà nous problemes perquè Laura Matamoros, filla gran de Kiko, s'ha reunit amb Anita, una de les seves pitjors enemigues. Ana, la menor del clan Matamoros, suposadament ha parlat malament de Marta en privat.

Marta López prefereix estar lluny de l'enrenou, per això no donarà declaracions i no dirà què en pensa realment, però tots ho saben. Ana Matamoros, segons expliquen, l'ha vetat a diversos locals de Madrid i Laura no ha retret aquest comportament. Les filles del tertulià han estat juntes en una festa, tot i que en el passat tenien una relació nefasta.

Kiko ha assumit que al llarg de la seva vida ha comès molts errors com a pare, però assegura que ja ha après la lliçó. Vol tenir un nou fill per demostrar que els seus errors formen part del passat i Marta està disposada a fer-lo feliç. S'ha explicat que ja estava embarassada, però no és veritat, tot era una especulació que va néixer al programa 'Socialité'.

Marta López Álamo està sorpresa

Marta López sap perfectament que està sortint amb una de les cares més populars de Telecinco i això té unes conseqüències. Està disposada a pagar qualsevol preu per gaudir del seu gran amor, però no consenteix que s'hi expliquin mentides. Per això ha fet servir les seves xarxes socials per desmentir que estigués esperant un nadó, el miracle trigarà un temps a arribar.

Marta López al saló internacional de la moda flamenca
Marta López treballa com a model | EUROPA PRESS

Marta està impactada perquè tenia bona relació amb Laura Matamoros, de fet passen força temps juntes i gaudeixen d'un vincle estret. Tot i això, la guanyadora de 'Gran Hermano VIP 4' ha decidit passar la nit amb la seva germana Anita, gran rival de la model. Kiko ha patit molt per aquesta enemistat i fa un temps va decidir trencar la relació amb la seva filla petita.

Kiko Matamoros no està travessant un bon moment, ja que la seva participació a 'Supervivientes 2022' està decebent molta gent. Els seus companys de 'Sálvame' pensen que abans de marxar va generar moltes expectatives, per això li estan exigint tant. Per a ell l'única cosa important és tornar a Espanya i reprendre la seva vida amb Marta, la model que li va robar el cor fa tres anys.

Marta López Álamo ha unit la família Matamoros

Marta López ha rebut moltes crítiques perquè gran part del públic pensava que estava amb Kiko per interès. El temps ha demostrat que els seus enemics no tenien raó i que l'única cosa que ha fet ha estat ajudar el tertulià. Fins que ella va arribar a la seva vida, els seus fills estaven distanciats i va aconseguir que tots formessin un equip unit.

La Laura i l'Anita han estat les últimes a signar la pau, encara que ja fa molt de temps que gaudeixen d'una connexió especial. Tot va canviar quan la gran dels germans Matamoros es va quedar embarassada i la filla de Makoke va decidir perdonarla. Tot i això, aquesta aliança ha fet que Marta hagi de lluitar contra un nou problema.