Imatge de Marta Riesco a Telecinco.

Marta Riesco perd l'única persona que podria solucionar els seus problemes

Marta Riesco reconeix que necessita ajuda urgentment

Marta Riesco s'ha convertit en la protagonista del moment després de l'anunci que ha fet a les xarxes socials. Ha compartit amb els seus fidels seguidors l'infern que està passant i ha deixat clar que el pitjor encara ha d'arribar. Pensava que havia arreglat les diferències amb els directors de Telecinco i s'ha adonat que no és així.

Marta Riesco assegura que l'únic que vol és continuar fent la seva feina i no dependre de la fama de cap altre personatge. Està convençuda que té prou autoritat per exercir de reportera sense haver d'estar vinculada a Antonio David Flores. «Ho he aconseguit tot», assegura a les seves xarxes socials per desvelar el seu darrer comunicat mèdic.

Muntatge amb les fotos d'Antonio David Flores i de Marta Riesco
Antonio David Flores és el suport més gran de Marta Riesco en aquests moments | Catalunya Diari

Marta ha estat retirada més d'un mes i els metges consideren que està preparada per tornar als platós de televisió. El problema és que Borja Prado, el nou conseller delegat de Mediaset, l'ha vetat i no vol que ningú parli d'ella. L'única persona que la podria salvar es diu Ana Rosa Quintana, però les darreres informacions no són favorables.

La periodista Joana Morillas ha comentat al canal de Youtube de Diego Arrabal que Ana Rosa Quintana ja no vol Riesco. «Té els dies comptats, se la trauran de sobre per què Ana Rosa no la vol ni veure. Una de les primeres persones que va trucar a Olga Moreno quan va tornar de 'Supervivientes' va ser Ana Rosa», ha explicat l'experta.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Marta s'ha adonat que el seu futur a la televisió és incert i ha pensat que l'única solució és centrar-se en les xarxes. Pretén fer partícips els seguidors de la presumpta injustícia que està patint, tot i que sap que no hi ha remei. L'única presentadora que podria empatitzar amb ella és Ana Rosa Quintana i no està disposada a defensar-la més.

Marta Riesco ha comès un error que pagarà car

Marta comptava amb la complicitat d'Ana Rosa Quintana quan va sortir a la llum la seva història amb Antonio David Flores. Segons van explicar a 'Sálvame', va mantenir una conversa amb ella i li va demanar una oportunitat, assegurant-li que ella no volia ser famosa. Al cap de poc temps va demostrar tot el contrari i la presentadora es va sentir enganyada, per això l'ha posat en quarantena.

Fotomuntatge d'Ana Rosa Quintana i Marta Riesco
Marta Riesco podria no haver jugat bé les seves cartes | Trendings

Riesco va passar de ser reportera d''El Programa de Ana Rosa' i col·laboradora de 'Ya son las 8' a ser una redactora més de 'Fiesta'. Darrere d'aquest espai hi ha la productora d'Ana Rosa Quintana, així que la xicota d'Antonio David segueix depenent d'ella. La paciència de la presentadora està a punt d'arribar al final, per això Diego Arrabal veu un futur tan delicat.

La reportera va fer servir les seves xarxes socials per denunciar que la tenien «en un edifici fent fotocòpies». Pensa que el seu lloc és als platós de televisió, vol fer reportatges i connexions en directe, però ja no li deixen fer-ho. Per això ha patit un atac de nervis tan fort que s'ha vist obligada a demanar ajuda: l'han atès d'urgència.

Marta Riesco cada cop està més sola

Marta comptava amb el suport de certs col·laboradors, però cada cop hi ha menys famosos que volen estar a prop seu. Els experts asseguren que ser xicota d'Antonio David Flores l'ha perjudicat, però no pel que tothom pensa. Antonio David és a l'ombra, és ella la que s'està dedicant a saltar d'escàndol a escàndol.

Riesco ha parlat, ha apostat fort i ha perdut. Ana Rosa Quintana continua sent la seva cap, l'única que pot sanejar la seva situació, però de moment no farà res. Almenys això és el que ha confirmat Diego Arrabal al seu canal de YouTube, i ell sempre maneja bona informació sobre aquests temes.