Andreu Buenafuente ven El Terrat a Mediapro per 4 milions d'euros

Mediapro comprarà El Terrat per 4 milions d'euros

Amb l'objectiu de posar fi al deute de la productora, Andreu Buenafuente hauria acordat la seva venda

Mediapro hauria tancat la compra de la productora El Terrat per 4 milions d'euros, segons informa 'El Confidencial'. Andreu Buenafuente, qui és propietari de la productora, hauria acordat la venda amb el gegant multimèdia per fer front als seus deutes que, tal com assenyala el mitjà esmentat, serien d'uns 8 milions. Així mateix, Mediapro assumiria el deute.

L'acord forma part de la nova fase en què vol treballar l'empresa de Jaume Roures amb l'objectiu d'entrar en borsa esdevenint una de les companyies amb més expansió financera de l'Estat.

La productora de Buenafuente significa doncs un gran pas en la meta de Mediapro, ja que la darrera adquisició inclourà l'apropiació dos dels shows nocturns amb més èxit a Espanya, 'Late Motiv' i 'La Resistencia' de Movistar Plus. En paral·lel, la companyia multimèdia serà propietària de 'Loco Mundo', 'Homo Zapping', 'Nadie Sabe Nada', 'Assumptes interns' i 'Preguntes Freqüents', diversos programes que signifiquen una aposta en l'expansió de l'entreteniment televisiu. 

Mediapro ja controla la producció de diversos programes televisius i en línia  com són 'El intermedio', 'Zapeando', 'Ninja Warrior', 'Las que faltaban', 'La Script' i 'Six Dreams'.

També et poden interessar...