Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Miguel amb Iñaki Urdangarin

Miguel Urdangarin, el misteriós fill d'Iñaki, trencat en descobrir la decisió final

Miguel Urdangarin ha estat sempre a l'ombra, però ha arribat el seu moment

Miguel Urdangarin, el fill més discret de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, està travessant un moment realment delicat.

Els antics ducs de Palma estan en boca de tots i aquesta situació ha desesperat la família, ja que hi ha rumors que no són certs. La periodista Pilar Eyre ha publicat una exclusiva a la revista Lecturas que deixa molt clar quins seran els passos a seguir.

Miguel Urdangarin ha estat sempre en un segon pla i han estat els seus germans Juan i Pablo els que han agafat les regnes de la situació.

L'escàndol familiar ha arribat fins al punt que han hagut de passar a l'acció i prendre posició. Fonts properes asseguren que està al costat de la seva mare Cristina, que està molt dolguda amb tot el que està passant.

Imatge de Miguel Urdangarin, fill de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin
Miguel Urdangarin té 19 anys i el rei Felip és el seu padrí | Cedida

Miguel ha descobert gràcies a la revista Lecturas que la seva mare no té cap intenció de perdonar Iñaki Urdangarin. La germana del rei Felip se sent «atacada pels periodistes que repeteixen que segueix enamorada» i no vol saber res de la premsa espanyola.

Va ser ella qui va prendre la decisió de separar-se del pare dels seus fills, malgrat que Iñaki Urdangarin li va suplicar perquè fes el contrari.

Miguel sempre havia tingut esperança que els seus pares firmessin la pau abans que fos massa tard, però s'equivocava. Urdangarin ha traspassat tots els límits, la infanta se sent humiliada i l'ha expulsat definitivament de la seva vida.

Els fills de l'exmatrimoni estan destrossats perquè sempre havien pensat que els presumptes problemes eren invents de la premsa del cor.

Miguel Urdangarin, preocupat per la salut la seva mare Cristina

Miguel té 19 anys, però tothom que ha coincidit amb ell assegura que és una persona força madura i responsable. La infanta Cristina de Borbó, segons informen el programa Sálvame, «està extremadament prima» i el seu aspecte físic és preocupant.

Tothom pensava que estava abatuda, però la periodista Pilar Eyre assegura que té més força que mai.

El germà de Pablo i Juan Urdangarin s'ha quedat sense alè en descobrir que va ser la seva mare qui va prendre la decisió definitiva. En cap moment no es va plantejar perdonar Iñaki, de fet va comunicar les seves intencions només sortir la presumpta infidelitat.

Recordem que l'antic duc de Palma va ser enxampat passejant de la mà amb una de les seves companyes de treball: Ainhoa Armentia.

Iñaki Urdangarin és el gran perdedor d'aquest escàndol, ja que ha perdut tots els privilegis que tenia per estar vinculat a la família reial.

Ara haurà de viure amb un sou de 900 euros mensuals, una quantitat que per ell és insuficient. Està acostumat a portar un ritme de vida força elevat i no pot fer front a totes les despeses amb el salari que rep.

Miguel Urdangarin es queda sense paraules: «Ni reconciliació ni perdó»

Miguel té per costum romandre en un discret segon pla, de fet la seva presència a la premsa genera un gran misteri. Se'n coneixen molt poques coses, malgrat que certs periodistes han investigat el seu passat amb un gran entusiasme.

El jove és bon estudiant, s'envolta de gent de la seva edat, no té vicis i no dona grans problemes als pares.

El discret fill d'Iñaki ha emmudit en descobrir l'última informació que circula sobre la família. La periodista Pilar Eyre assegura que «no hi haurà ni reconciliació ni perdó», ja que la situació ha arribat molt lluny.

La infanta Cristina nega ser coneixedora de les suposades infidelitats del seu exmarit, ella pensava que el seu matrimoni era perfecte.

El rei Felip és padrí del fill d'Iñaki i Cristina, que està travessant per una situació realment compromesa.

No sap com mantenir-se'n al marge i cada cop veu més complicat fer gala de la discreció que sempre l'ha caracteritzat.

Els secrets de la seva família estan en boca de tots i hi ha determinades persones que estan sent força dures.