L'humorista Millán Salcedo

Millán Salcedo ja es recupera a planta de l'atac d'epilèpsia patit el 4 de juliol

L'humorista haurà de seguir un temps amb un període de recuperació i, més tard, recuperar-se de l'atac patit des de casa seva

L'humorista Millán Salcedo ja es recupera a planta de l'atac d'epilèpsia que va patir el passat 4 de juliol. Des de llavors, el popular actor roman ingressat a l'Hospital Quirón Salud Sagrado Corazón de Sevilla, i segons les primeres informacions, ja hauria abandonat la unitat de cures intensives per a recuperar-se de l'ensurt des d'una planta de l'hospital.

Tot i que a 'Sálvame' es va informar que Salcedo havia estat ingressat per un ictus patit a causa de la seva hipertensió,  des de l'agència que representa a l'actor van desmentir tal informació i van aclarir que la causa del seu ingrés havia estat un atac d'epilèpsia. 

Una intervenció a causa de les ferides ocasionades a la llengua després de l'atac

Arran d'aquesta crisi, Salcedo ha hagut de ser sotmès a una intervenció quirúrgica per pal·liar, en gran manera, les greus ferides que es va ocasionar a la llengua durant l'atac. Així doncs, segons es desprèn del comunicat mèdic, el passat 8 de juliol es va operar a l'humorista d'un 'Friederich de llengua', és a dir, una tècnica que consisteix en eliminar teixit necròtic d'una ferida o úlcera per mitjans quirúrgics o mèdics. 

Amb la publicació d'aquest informe mèdic, tant Salcedo com la seva família han volgut agrair el tracte rebut pels professionals de l'hospital, així com pel caliu que li han transmès en tot moment companys de professió i mitjans de comunicació. A partir d'ara, Salcedo haurà de seguir un temps amb un període de recuperació i, més tard, recuperar-se de l'atac patit des de casa seva. 

En aquest sentit, el més probable és que, una vegada estigui estabilitzat, sigui traslladat fins a Madrid des d'on acabarà de recuperar la seva salut i, per què no, tornar a pujar als escenaris per a fer riure a tothom que es topa amb el seu mític sentit de l'humor.

L'humorista Millán Salcedo
L'humorista va patir un atac el passat 4 de juliol | Instagram

 

 

També et poden interessar...