Mireia, ex de Rufián, s'afarta i pública una foto amb la seva nova parella

Ja fa setmanes que creixen els rumors sobre el fet que no ha superat la seva relació amb el portaveu d'ERC al Congrés

Gabriel Rufián i Mireia Varela en un esdeveniment
Mireia Varela acaba amb els rumors i confirma la seva relació amb un altre home | cedida

Mireia Varela, exparella de Gabriel Rufián, ha dit prou, després de setmanes de rumors sobre ella i el fet que podria no haver superat la relació amb el portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, especialment després de saber-se fa uns dies que va anomenar 'Rufi' al seu nou gosset.

Varela ha publicat a través del seu compte de Twitter una sèrie de missatges, acompanyats d'una foto, on desmenteix tots els rumors i deixa clar que ja ha superat la seva relació i que actualment es troba en una relació sentimental consolidada. 

Ja fa mesos que existeixen també aquests rumors, però fins ara poques imatges s'havien publicat on sortissin tots dos. De fet, fa uns mesos la mateixa Mireia va publicar una imatge a Instagram on apareixia el seu braç i el de la seva parella, amb diverses polseres que dibuixaven la bandera espanyola i una altra de Vox. 

Aquest fet va provocar una onada de reaccions, i molta gent va creure que la filòloga havia fingit una relació amb una persona afiliada a Vox amb l'únic objectiu de fer mal, sabent que el partit liderat per Santiago Abascal provoca el rebuig de Rufián. 

Mireia Varela s'enfronta a Laura Fa

En els seus últims missatges a Twitter, Mireia ha acusat directament la periodista Laura Fa de titllar-la de mentidera per inventar-se una relació amb algú de Vox per fer mal al seu ex. En aquest sentit, Varela ha argumentat que té dret a refer la seva vida amb qui ella vulgui, i que quan s'enamora no pregunta a quin partit vota la seva parella. A més, considera d'una «horrible moralitat» el fet d'associar Vox amb el mal i el PNB amb el bé. 

A més, l'ex de Rufián ha publicat una imatge on apareix l'esquena d'un home, amb un tatuatge en lletres xineses, i la seva mà a sobre: «Aquí la prova per desarmar les falses teories de Laura Fa a 'El Vermut' amb Llucià Ferrer», programa emès a Ràdio Flaixbac. «En tinc més, però no són aptes per a tots els públics. Qui em coneix sap que és la meva mà. Salutacions. Bon programa de ràdio», ha dit per acabar amb tots els rumors. 

Davant els dubtes d'alguns dels seus seguidors, Varela ha acabat d'explicar què passava: «Doncs que m'han titllat de mentidera. I ja vaig prou cansada. No sóc pas jo la dolenta en aquesta història. I com hi ha molt 'amiguismo' doncs, ja saps 'favoresperiodísticos'. I fins aquí, home!».


Comentaris

envia el comentari