Muntatge fotogràfic de David Bustamante i Paula Echevarría amb la seva filla en comú, Daniella Bustamante

Daniella Bustamante rep un missatge impactant del seu pare i Paula pren mesures

Daniella Bustamante té una relació de gran confiança amb la seva mare

Daniella Bustamante s'ha convertit en una estrella dins dels mitjans de comunicació. Però com encara és menor d'edat, cap programa de cor en parla i tots els experts la tracten amb un gran respecte.

De la mateixa manera, David Bustamante, el seu pare, ha publicat alguna fotografia de la jove a les seves xarxes socials, i per això ha aconseguit tanta popularitat.

Daniella Bustamante, segons les informacions que han sortit publicades, és una jove responsable, estudiosa i força educada. David assegura que la seva filla intentava amagar els seus orígens quan era més petita perquè sempre ha estat força tímida. Però ara està encantada que els pares siguin dos dels artistes més reconeguts d'Espanya.

Daniella Bustamante manté una relació fabulosa amb la seva mare, Paula Echevarría, que està centrada en la seva carrera d'actriu i no entra en escàndols. De fet, fonts properes asseguren que ha pres mesures sobre això: no vol parlar de la seva vida privada ni crear enrenous.

Fotomuntatge de David Bustamante somrient i la seva filla, Daniella Bustamante, pixelada
Daniella Bustamante compta amb el suport del pare | Catalunya Diari

La seva intenció és que la premsa només es faci ressò dels seus mèrits professionals, que cada cop són més abundants. Per la seva banda, el cantant també té un tracte força distant amb la premsa rosa, ja que ha patit per si mateix la ira de molts periodistes.

Tot i això, el públic sap que és un home honrat i treballador, així que ocasionalment concedeix declaracions impactants. Fa poc temps va parlar de la seva primogènita en una revista i les seves declaracions segueixen fent parlar molt.

Daniella Bustamante escolta el seu pare: «No soc amic»

Daniella és una jove molt intel·ligent que està centrada en els seus estudis, però no seria estrany que hagi heretat el talent dels seus pares. Les fotografies que David i Paula n'han publicat a les xarxes socials demostren que s'assembla molt a l'actriu. A més a més, els usuaris segueixen els seus passos de prop, ja que ja s'ha convertit en una gran celebritat.

L'artista va concedir una entrevista a la revista 'Lecturas' i va parlar de la seva primogènita deixant clar què pensava sobre la paternitat. «Soc el pare, no soc amic, soc el seu pare i des de la paternitat no vol dir que hagi de ser estricte, soc educador». Aquestes paraules estan sent força comentades, ja que demostren que l'artista està fent una gran feina.

«No vol dir que hi hagi moments en què passi molt bé, però que no es confongui perquè jo no puc ser el seu amic, he de ser pare. I això vol dir amor absolut, ens portem molt bé i ho passem molt bé junts, però som pare i filla», va explicar a 'Lecturas'. El càntabre està vivint un moment personal força bo i la seva actitud amb la premsa ha canviat força.

Daniella Bustamante compta amb el suport de la seva família

Daniella Bustamante haurà d'afrontar situacions delicades, ja que els seus pares són molt famosos i estan a la boca de tots de manera contínua. David Bustamante entén el seu problema i assegura que estarà amb ella sempre que necessiti la seva ajuda, igual que Paula. Finalment, l'exmatrimoni ha solucionat les diferències i estan units pel bé de la filla que tenen en comú.

David té clar que donarà suport a la jove en tot allò necessari, ja que sap millor que ningú que la fama no sempre genera beneficis. «La vida és difícil i els mals moments ens fan valorar els bons. Jo intentaré estar per calmar-la quan caigui», va explicar visiblement orgullós de la seva petita a la revista 'Lecturas'.

Fotomuntatge de Paula Echevarría i David Bustamante
Paula i David Bustamante han tingut lleugers problemes durant la separació | Catalunya Diari

Paula Echevarría ha pres una posició diferent de la del seu exmarit, ja que ella no se sent còmoda parlant de la seva família. Vol protegir el seu entorn, per això eludeix totes les preguntes que facin al·lusió a la seva vida privada. I  és que la seva intenció és que els mitjans recullin únicament els mèrits professionals, és el que ha decidit per estar més còmoda.