Les paurales a l'enterrament d'Humberto Janeiro que emprenyaran Belén Esteban

María José Campanario va escriure un missatge just després d'acomiadar el patriarca

Belén Esteban en arxiu
María José Campanario va escriure un missatge just després d'acomiadar el patriarca | GTRES

Diumenge passat va ser un dia difícil per a la família Janeiro, per la mort del patriarca del clan, Humberto Janeiro, als 76 anys. María José Campanario va estar al costat del seu espòs, Jesulín d'Ubrique, acompanyant-lo en el dolor per la pèrdua i, més tard, escrivia un missatge a les xarxes socials que no faria molta gràcia a Andrea Janeiro, filla de Belén Esteban.La dona del torero reflectia la seva profunda tristesa en un missatge compartit amb tots els seus seguidors. «Ha estat un mes molt difícil, però ens queda el millor dels llegats, quatre fills meravellosos i tots els seus nets, que són tots un regal del cel», escrivia.Campanario es referia així a Humberto, Jesús, Carmen i Víctor, els quatre fills que Humberto va tenir durant el seu matrimoni amb Carmen Bazán. A més, recordava els vuit nets del difunt: tres per part de Jesulín (Andrea, Julia i Jesús), tres més per part d'Humberto; i dues per part de Víctor. 


Andrea Janeiro, enfadada

Andrea Janeiro, que no va acudir a veure el seu avi a l'hospital ni va estar present al funeral celebrat a Ubrique, no esperava que María José Campanario l'esmentés, i li hauria molestat que la dona del seu pare parlés d'ella,  ja que no té cap contacte amb la família Janeiro.Campanario també aprofitava per donar les gràcies per les nombroses mostres d'afecte rebudes en aquests últims dies. «Des d'aquí, moltes, moltíssimes gràcies, des del fons del cor, a tots i cadascun dels qui, en aquests moments, ens heu fet arribar les vostres mostres d'afecte i consol, i perdó per no ser capaços de respondre a tots i cadascun dels vostres missatges. Gràcies», afegia. Finalment, s'acomiadava del seu sogre amb aquestes paraules: «Que la terra et sigui lleu». 


Campanario, sempre a prop de Jesulín

Campanario es va mostrar molt dolguda en l'enterrament del seu sogre, que va tenir lloc a Ubrique, la localitat de procedència d'Humberto. Va estar en tot moment al costat de Jesulín i rebent el condol al costat de la seva cunyada, Beatriz Trapote. 

A més, la dona de Jesulín va tenir un bon detall amb els reporters de premsa que cobrien el comiat d'Humberto Janeiro, donant-los una mica de menjar i beguda per fer-los més lleugera la feina.


Comentaris

envia el comentari