Primer pla de Nagore Robles i Sandre Barneda somrient

Nagore Robles i Sandra Barneda trenquen definitivament per aquest inesperat motiu

Nagore Robles i Sandra Barneda anuncien la seva separació

Nagore Robles ha parlat alt i clar sobre la seva situació sentimental i els seus seguidors han quedat realment sorpresos. Nagore ha confessat que ja no està amb Sandra Barneda, però assegura que mantenen una bona relació. La notícia ha deixat sense alè el món del cor, ja que tots pensaven que la parella estava travessant el seu millor moment.

Nagore Robles sempre s'ha caracteritzat perquè és molt sincera, així que no ha tingut més remei que seguir les seves normes. Ha revelat que «fa mesos» que va trencar amb Sandra, malgrat que no ha donat quasi detalls. Recordem que la presentadora és força reservada i no se sent còmoda sent el centre de totes les mirades.

Fotomuntatge de Sandra Barneda i Nagore Robles
Nagore Robles i Sandra Barneda ja van trencar un cop, però van solucionar els seus problemes | GTRES

Sandra Barneda és una de les presentadores més importants de Mediaset i té la confiança de Paolo Vasile, conseller delegat del grup. Segons ha sortit publicat, gaudeixen d'una gran amistat i més d'una vegada han compartit sopars fora de Telecinco. Nagore ha acudit a moltes d'aquestes reunions privades i això l'ha ajudat a millorar la seva posició a la cadena.

Nagore es va fer coneguda gràcies al concurs Gran Hermano, format en què va demostrar que gaudia d'un talent indiscutible. A partir de llavors va començar a treballar a la petita pantalla i de mica en mica s'ha convertit en un rostre realment important. Durant un temps va presentar Mujeres y Hombres y Viceversa , etapa que li va servir per consolidar-se a Mediaset.

Sandra sempre ha confiat en la destresa de Robles, de fet va confessar que se'n va enamorar precisament per aquest carisma. En una entrevista va assegurar que van començar una relació després de treballar juntes a un programa de Telecinco. La parella sempre ha estat molt discreta perquè no volien barrejar els sentiments amb el món laboral, ja que treballen juntes moltes vegades.

Nagore Robles es confessa: «Una decisió difícil»

Nagore té un gran compromís amb els seguidors d'Instagram, xarxa social que l'ha convertit en una autèntica estrella. La basca guanya molts diners patrocinant productes a l'esmentada plataforma, motiu pel qual té molta confiança amb els seus fans. Recentment els ha explicat que ja no hi és amb Sandra Barneda, malgrat que no ha entrat en detalls.

Nagore Robles plorant
Nagore Robles continua sentint una gran afectuositat per Sandra Berneda | Telecinco

Sandra s'ha quedat sense paraules en llegir l'emotiu missatge que la seva exparella li ha enviat a través de les xarxes socials. «L'amor també significa acceptar els finals i deixar-hi anar, encara que sigui una decisió difícil», escriu la col·laboradora a Instagram. Ha passat poc temps des que va anunciar la notícia, però l'entorn ja hauria filtrat certes dades compromeses.

Robles està immersa en la seva trajectòria professional i passa molt de temps dins dels platós de Telecinco. El mateix passa amb Barneda, que a més té al cap projectes relacionats amb el món de la literatura. Tot fa pensar que les obligacions de totes dues han suposat un gran obstacle per a aquesta relació que semblava eterna.

Sandra Barneda, sense paraules: «Camins separats»

Nagore Robles, tal com demostra en les seves intervencions televisives, té un caràcter força fort, igual que la seva exparella Sandra Barneda. Aquesta coincidència podria haver influït en la ruptura, que en aquesta ocasió sembla definitiva. Recordem que ja van estar separades un temps, però van decidir donar-se una segona oportunitat.

Nagore ha explicat a les seves xarxes socials que no té res a retreure a Barneda. «Prenem camins separats, però desitjant-nos sempre el millor l'una a l'altra», comenta. La col·laboradora farà tot el possible per seguir al costat de la seva exparella, ja que té una gran estima per ella.