Primer pla d'Anabel Pantoja.

Les nebodes d'Anabel Pantoja no amaguen què ha provocat la malaltia

Anabel ha estat preocupada per les petites de la casa

Anabel Pantoja ha après a somriure davant de l'adversitat i té clar que res li farà perdre el seu característic sentit de l'humor. El seu cosí Kiko Rivera n'ha après, per això s'ha oblidat per un moment del seu alarmant problema mèdic.

Així és, ja que el DJ va decorar casa seva perquè les seves filles, les nebodes d'Anabel, celebressin Halloween amb magnificència. Anabel Pantoja promet que les nenes són fonamentals a la seva vida, els anomena «les meves 'sobris'» i sempre que pot els fa una visita.

Viuen a Sevilla i ella a les Canàries, així que no passen juntes tant de temps com voldrien, però segueixen molt unides. A més, ara, la malaltia de Kiko Rivera ha provocat que la família es reconciliï, cosa que semblava pràcticament impossible.

Anabel Pantoja
Anabel Pantoja és la més estimada de la família | GTRES

Anabel està orgullosa perquè la Carlota i l'Ana, filles d'Irene Rosales, amb prou feines han notat que el seu pare ha estat en perill. Són conscients de la gravetat de la situació, però encara no tenen edat per conèixer-ne tots els detalls. Afortunadament, el sevillà ha vençut l'ictus, encara que continua lluitant contra les conseqüències.

Anabel té els seus propis problemes, però sempre ha estat molt atenta a les necessitats de la seva família. Els seus companys de Sálvame asseguren que té un gran cor, i per això han perdonat els atreviments de fill d'Isabel Pantoja. Recordem que el DJ va protagonitzar la portada d'una revista acusant-la de ser responsable de la crisi del clan.

Tot i això, Pantoja ha lluitat molt per tenir un futur millor i actualment és una de les 'influencers' més cotitzades del mercat. Però no s'oblida dels seus, per això els fa tants regals a les nenes i en parla sempre que en té ocasió. Recentment ha revelat que quan col·labora amb la marca 'Primark' sempre agafa roba per a «les seves petites».

Anabel Pantoja ha tingut una reunió important

Anabel estava expectant perquè sabia que el seu cosí estava enfadat amb ella i desconeixia quan la perdonaria. El sevillà, però, va canviar d'opinió d'un moment a l'altre i va pensar que el millor era reprendre la relació. I és que, la seva malaltia ha provocat que el procés vagi més ràpid, almenys ha servit per a alguna cosa positiva.

Fotomuntatge de 'stories' de la casa de Kiko Rivera i Irene Rosales durant Halloween
Anabel Pantoja sap el que han viscut les seves nenes | Instagram

Pantoja va tenir una reunió amb Kiko a l'hospital i es va adonar que no val la pena estar-ne tan lluny. Ella no té germans i ell sempre ha ocupat aquest lloc, per això ha patit tant durant el distanciament. Va arribar un punt en què va renunciar a tot perquè pensava que la situació no se solucionaria mai.

La 'influencer' no ha pogut evitar somriure en descobrir el que Irene Rosales ha fet a casa per fer feliços les seves filles. Han decorat l'interior de l'habitatge per celebrar Halloween i s'han adonat que això és important: la il·lusió. El fill de la 'tonadillera' aviat superarà els seus problemes perquè té moltes ganes de curar-se.

Anabel Pantoja té clares les seves prioritats

Anabel sap que les filles de Kiko ocupen un paper fonamental a la seva vida, de fet ja no amaguen el que passa a casa. Però també és important i ha de mirar pels seus interessos, és més, el DJ ha fet el mateix. «Nova vida, ara toca cuidar-se i pensar en mi», va escriure a les seves xarxes socials.

Pantoja és conscient que les seves nebodes són molt clares, no amaguen què està passant perquè estan plenes d'innocència. A més a més, Irene Rosales s'ha preocupat que no en tinguin cap necessitat, i per això estan tan feliços.