Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Letícia Ortiz amb posat seriós

El nou padrastre de la reina Letícia és nigerià: Marcus, la parella de Paloma

Marcus Tokuaboh té tres fills i està divorciat

Letícia Ortiz torna a ser tema de conversa, però aquest cop no ha estat ella qui ha organitzat la polèmica, sinó la seva mare, Paloma Rocasolano. La sogra de Felip VI ha trobat l'amor, així que la família reial té un nou membre entre les seves files: Marcus Tokuaboh Brandler.

La reina està encantada amb la nova parella de la seva mare, ja que és un home bastant discret que pertany a un clan ben posicionat. Marcus, d'origen nigerià, va néixer el 1957 i sempre s'ha caracteritzat per ser una persona molt responsable.

Paloma Rocasolano va seduir els periodistes des que la seva filla es va casar amb Felip VI i va trepitjar el palau de la Zarzuela. La família de letícia, aleshores una humil periodista, va començar a despertar curiositat mentre aquesta arribava al poder.

Marcus Tokuaboh Brandler ha entrat al clan en un bon moment per a la reina, però no sempre va ser així, i Paloma va patir molt per això. Actualment les ombres són coses del passat, i el seu nou nòvio està encantat amb tenir de fillastra la dona de Felip.

El nigerià és un home de negocis, gerent d'una empresa molt important que es dedica a la comercialització de te, cacau i espècies. El negoci es diu Tillbrook Products i té una posició privilegiada entre la competència.

Marcus Tokuaboh Brandler està divorciat i té tres fills

Tokuaboh Brandler va aterrar a Espanya fa cinc anys, però abans d'assentar-se a Madrid va viure un temps a Barcelona. Segons publica la revista 'Semana', és expert en negocis i té molt bona fama entre els seus companys, cosa que va enamorar Rocasolano.

El divorci és un fet que persegueix la família de Letícia. Primer va ser la seva mare, després ella i ara el seu padrastre. El 1991, l'empresari va començar una relació amb una catalana, amb qui va tenir tres fills: Maximilian, Joachim i Benjamin.

Paloma Rocasolano ha generat una gran polèmica que ha acabat esquitxant la reina, ja que d'un moment a l'altre té tres germanastres. Els detractors d'Ortiz aprofiten qualsevol cosa per atacar-la, i ara es burlen d'ella per aquest episodi.

La relació de Marcus amb la seva família és estupenda, així que és possible que la sogra de Felip ja conegui els seus nous cunyats. L'empresari treballa amb ells en un negoci familiar del qual és director, una empresa que va fundar el seu pare.

Marcus amaga un drama familiar preocupant

Marcus ha passat a formar part d'un món bastant frívol al qual possiblement li costarà adaptar-se. Paloma Rocasolano és una dona molt coneguda a Espanya, així que és normal que els mitjans comencin a fer certes investigacions.

Un equip de periodistes ha descobert que Tokuaboh pertany a una família que va haver de fer front a un drama important. Com hem esmentat abans, tots estan molt units i treballen en una empresa que va fundar el patriarca del clan.

El 2019 l'estabilitat de la qual gaudien es va veure amenaçada per la mort de Robert Guy, un dels germans. Només tenia 53 anys i va morir després d'una breu, però gravíssima malaltia que cap metge va poder controlar.

El pare de Marcus, que seria el sogre de Rocasolano, era una persona molt ben situada a l'Imperi Britànic, ja que tenia molt depoder. Va viure 50 anys a l'Àfrica, una experiència que va deixar escrita a 'Fora de Nigèria: testimoni d'un esforç gegant', el seu primer llibre.

Aquesta obra es va publicar sis anys després de la seva mort, que es va produir el 1988. El padrastre de Letícia va treballar molt perquè l'obra del seu antecessor fos publicada.