Nous rumors de divorci entre Felip i Letícia

La separació sentimental dels reis sempre ha estat objecte d'especulació per part dels mitjans

Els reis d'Espanya, Letícia i Felip, arribant a la vetlla de Pilar de Borbó
Fonts alemanyes afirmen que el divorci dels reis és imminent | Catalunya Diari

El possible divorci de Letícia i Felip sobrevola Zarzuela des de fa anys. La situació sentimental dels reis d'Espanya ha estat sempreobjecte d'especulació per part de nombrosos mitjans de comunicació nacionals i internacionals, sent la premsa alemanya la que més vegades ha posat data de caducitat a la relació.

L'acord prematrimonial dels reis

Entre els arguments que sustentaven les diverses teories de divorci estaven la mala relació de Letícia amb els seus sogres o el suposat interès de l'actual reina per conèixer la situació que podria donar-se després de demanar el divorci.

Felipe i Letícia al seu casament l'any 2004.
Asseguren que els reis anunciaran aviat un nou embaràs de Letícia | Gtres

Segons explicava 'Periodista Digital' en aquella ocasió, Letícia hauria descartat la possibilitat de separar-causa de l'extens acord prematrimonial que l'obligava a renunciar a la custòdia de les seves filles.

«Letícia sí que s'ha assessorat sobre la legalitat d'aquest contracte. Ja ho explicava David Rocasolano en el seu llibre 'Adiós Princesa'. El cosí de la reina li advertia que això no són capitulacions matrimonials, ni tan sols era un document legal en alguns aspectes. No es pot pactar la custòdia d'un menor sense passar per un jutjat» assenyalava l'article de 'Periodista Digital'.

Embaràs i divorci a la vista

No obstant això, en les últimes setmanes comença a agafar força una informació publicada per una revista alemanya, segons s'explica a 'Cotilleos'. La publicació alemanya afirmava tenir prou dades procedents de fonts molt fiables que asseguren que els reis estarien a punt de tenir el seu primer nen, tot i que el divorci ja seria una realitat.

Encara no especifiquen data concreta per a aquesta possible separació, sí assenyalen que Felip i Letícia anunciaran l'arribada d'un nou bebè quan es calmi una mica l'evolució de la pandèmia. Només el temps dirà si aquesta informació és veraç o si és una especulació més sobre una relació sentimental que està sempre sota el focus mediàtic.


Comentaris

envia el comentari