La nova informació sobre el rei Joan Carles que podria fer esclatar a Sofia

Ha sortit a la llum informació bastant emprenyadora per a l'antiga reina

El rei Joan Carles i Corinna
Sofia podria haver marxat del país després d'haver descobert aquesta informació relacionada amb Joan Carles i Corinna | CatalunyaDiari

Des del safari que Joan Carles I va dur a terme l'any 2012 mentre el poble espanyol afrontava una gran crisi, la figura del rei emèrit s'ha anat desdibuixant. I no és només això, cada vegada són menys els ciutadans que el lloen per la seva feina com a Cap d'Estat. Per què? Perquè no només ha sortit a la llum el seu compte a Suïssa amb 100 milions d'euros 'regalats' per Aràbia Saudita, sinó que també el seu tanteig durant anys amb la danesa Corinna Zu Sayn-Wittegenstein. 

Una dona que no només ha estat al corrent dels 'negocis' de Joan Carles, sinó que ha participat activament en aquests mateixos i que ara està disposada a denunciar-lo a Londres per assetjament i intimidació. 

La història d'amor entre Joan Carles i Corinna

No obstant això, fins a haver arribat a aquest punt entre els dos, ha existit una relació sòlida, encara que ell estigués casat amb la reina Sofia. Ella avui segur que està molt molesta amb la publicació 'Point de Vue' perquè presenta en portada la història d'amor entre Joan Carles I i Corinna. És més, pot ser aquesta publicació, unida als últims escàndols del seu marit, són els responsables que Sofia hagi desaparegut dels mitjans per complet i es pugui pensar que està fora del país.

Segons el mencionat mitjà, el rei emèrit i la danesa es van conèixer l'any 2004 durant una cacera a Alemanya. Segons sembla, ell va sentir un vertader enamorament sobtat per aquella dona, amb la qual compartia aficions i de la qual li va cridar poderosament l'atenció la seva valentia i el fet de saber estar.

A poc a poc, la relació d'amistat entre tots dos va anar a més i, segons exposa la citada publicació, l'any 2009 Corinna i el seu fill de deu anys van començar a viure molt a prop del Palau de la Zarzuela. En concret, a la residència La Angorrilla, que pertany al Patrimoni Nacional i que es va sotmetre a diverses obres per a habilitar-hi un garatge i una piscina, perquè el petit pogués gaudir-la. 

Convivència com una vertadera família

És més, 'Point de Vue', que reconeix que la danesa sempre ha negat haver viscut allà, afirma que Joan Carles I, Corinna i el seu fill van arribar inclús a viure com si es tractés d'una família. D'aquí que el monarca decidís regalar-li al menor un viatge a un safari l'any 2012, el famós safari que va acabar amb la relació d'ells dos quan es va fer pública, posant-lo a ell en el punt de mira

Totes aquestes dades són les que recull el citat mitjà, on s'exposa, a més, que l'actitud del rei emèrit en els últims anys està perjudicat notablement a la monarquia i, en concret, a Felip VI. A més, s'hi sumen el cas de corrupció on s'hi han vist implicats la infanta Cristina i Iñaki Urdangarín, i les contínues polèmiques dels nebots del Rei, Froilà i Victòria Frederica, els quals estan fent penjar d'un fil la paciència dels espanyols amb la Família Reial.


Comentaris

envia el comentari