Fotomuntatge d'Olga Moreno i Antonio David Flores

Olga Moreno té una nova il·lusió i deixa enrere Antonio David Flores

Olga Moreno ha estat guardant silenci per un motiu important

Olga Moreno és coneguda per dos motius: per ser l'exdona d'Antonio David Flores i per ser la pitjor enemiga de Rocío Carrasco. Al llarg de la seva trajectòria mediàtica, ha protagonitzat diversos enrenous, però el més sonat va ser quan va participar a 'Supervivientes 2021', on es va convertir en una estrella. És més, els experts en televisió pensaven que el regnat de Rociíto corria perill.

A l'empresària no li interessa cridar l'atenció dels mitjans de comunicació. Segons ha sortit publicat, es va sentir obligada a concursar al reality de supervivència perquè necessitava guanyar diners. I la veritat és que aquesta aventura li ha portat grans beneficis, així que ja no té cap necessitat de treballar a la petita pantalla.

Olga Moreno somrient
Olga Moreno ha recuperat la il·lusió gràcies a un projecte molt especial | Mediaset

Rociíto acusa Olga d'haver col·laborat amb Antonio David per a fer-li la vida impossible. Assegura que la malaguenya ha manipulat els seus fills, Rocío i David Flores, i que no és tan bona com vol donar a entendre. No obstant això, molta gent s'ha posicionat a favor d'ella.

 

Olga ha patit molt per la insolència del seu exmarit, Antonio David, que suposadament li ha estat infidel moltíssimes vegades. Seguint les informacions que s'han publicat, l'empresària finalment va donar un cop a la taula i va decidir separar-se d'ell per a començar una nova vida. Ja han passat uns mesos des que la notícia va sortir a la llum i, per sort, Moreno està bastant recuperada.

En aquests últims temps, la guanyadora de 'Supervivientes 2021' s'ha fet molt popular, i això ha repercutit en el seu negoci. Té una botiga de roba a Màlaga, ciutat on viu, i l'empresa cada vegada funciona millor. Segons han informat alguns mitjans, tots els seus clients estan encantats amb ella i amb els articles que ven.

Olga Moreno vol ser influencer

És conscient que podria guanyar molts diners gràcies a la repercussió mediàtica que té, però no està preparada per a treballar al món del cor. Des que va tornar de 'Supervivientes', ha estat apartada de la petita pantalla, ja que necessitava recuperar forces. Actualment podria concedir una entrevista, però prefereix ser discreta.

Rocío Carrasco assegura que Olga Moreno s'està aprofitant del drama familiar per a guanyar diners als mitjans de comunicació. Tot i això, la malaguenya no ha concedit cap entrevista revolucionària, i això que ha rebut ofertes bastant suculentes. Les ha rebutjat totes perquè té un pla molt més efectiu: convertir-se en influencer de la seva pròpia botiga de roba.

Olga utilitza les xarxes socials, concretament el seu compte d'Instagram, per a promocionar la roba que ven. Ha pensat que el millor per a superar la separació d'Antonio David és centrar-se en la faceta d'empresària. Sap que pot aprofitar l'estrebada mediàtica que està vivint per a donar sortida a les peces tèxtils de la botiga que té a Màlaga.

Olga Moreno derrota Antonio David

Antonio David Flores està exiliat dels mitjans de comunicació, però això no li ha suposat un problema, ja que tenia una alternativa. Ha fet servir les xarxes socials per a donar resposta a tots els rumors que circulaven sobre ell, i en molt poc temps ha aconseguit reunir un exèrcit de seguidors molt fidels que es fa anomenar 'Marea Azul'.

L'excol·laborador de Telecinco pensava que ho tenia tot, però s'equivocava. Gran part dels seus fans s'han posicionat al costat d'Olga, la seva exdona. No obstant això, de moment entre ells no hi ha mala relació, així que podran compartir aquesta legió durant un temps.