Olga Moreno

Olga Moreno parla del càncer i revela que està preocupada perquè no sap què passarà

Olga Moreno ha revelat que algú especial viu un moment delicat

Olga Moreno sempre ha intentat estar al marge dels mitjans, però des que es va separar d'Antonio David Flores la seva situació ha canviat. Ha de donar explicacions perquè el públic vol saber com es troba i ella no vol que ningú no es confongui. El seu estat d'ànim s'ha vist alterat per molts factors, no només per la ruptura amb l'antic col·laborador de Sálvame.

Olga Moreno ha confessat que la persona més important de la seva vida s'ha vist obligada a lluitar contra el càncer: la seva mare Rosa. Fa unes setmanes va concedir una entrevista a Déjate querer i va explicar que estava preocupada perquè no sabia com seria el futur. Estava recuperada, però és impossible assegurar que no tornarà a passar pel mateix.

Captura de David Flores Carrasco fent un petó a la mare d'Olga Moreno.
Olga Moreno ha explicat què li passa a Rosa. | Instagram (@oleyamenbyolgamoreno)
 

Olga gaudeix d'una connexió especial amb els seus seguidors, per això, va voler revelar tot el que estava passant a la seva vida. Rosa acabava de rebre un avís, per això estava tan emocionada durant la seva participació a Déjate querer. L'ex d'Antonio David sap que el millor és ser sincera, per això, va admetre que estava força espantada.

«Avui m'ha passat una cosa molt trista, m'han dit una cosa de la meva mare i estic una mica emocionada. Està bé, però podia estar millor. És una dona forta i lluitadora, té un problema que està a l'ordre del dia i el superarà», va explicar Moreno.

Olga sempre ha confiat en la seva família, sap que sense ells hauria estat impossible superar el cop dur a què s'ha hagut d'enfrontar. Està separada del pare de la seva filla, però això no vol dir que no li doni suport: anirà amb ell fins al final. Aquest posicionament li ha jugat una mala passada i moltes cares de Telecinco l'ataquen sense pietat, com ara Jorge Javier Vázquez.

Olga Moreno explica les conseqüències de la malaltia

Olga vol el millor per a Rosa, ja que és una dona extremadament discreta que mai no ha intervingut als mitjans de comunicació. Li va fer una trucada quan estava a Supervivientes 2021, però no ha tornat a participar perquè no se sent còmoda. Podria haver guanyat molts diners, encara que ha optat per un altre camí força més calmat.

Moreno, en un atac de sinceritat, va revelar que la seva mare ho estava passant realment malament per un càncer que no la deixava tranquil·la. Havia superat la malaltia, tot i que va revelar que encara no tenia el futur assegurat. La sort és que és una persona forta, confiava en ella i sabia que superaria tot el que se li posés per davant.

Primer pla d'Olga Moreno plorant
Olga Moreno ha viscut un moment molt difícil. | Mediaset
 

«El va superar, però em va marcar. Li van extirpar un pit i ella ens donava forces. És una dona molt alegre i plena de vida», va explicar a Déjate querer.

L'andalusa va assegurar que Rosa havia seguit al seu costat en tot moment, malgrat que el seu estat no era el més recomanable. La matriarca sabia que la seva filla ho estava passant malament per la seva situació sentimental i no li va deixar anar la mà. «En aquesta etapa, m'està ajudant moltíssim, però jo tampoc no vull preocupar-la amb les meves coses».

Olga Moreno s'ha quedat amb el més important

Olga sempre ha sabut que la seva separació d'Antonio David seria complicada perquè eren una parella molt mediàtica. El públic es va posicionar en dos bàndols i afortunadament ella ha tingut més suport, encara que ell tampoc no ha quedat malament. Han aconseguit una cosa realment complicada: solucionar els problemes dins de casa.

Moreno ha fet un esforç perquè per a ella el més important és el benestar de la seva filla i de David Flores. No ha parlat malament del seu exmarit en cap moment, pot presumir d'haver tingut un comportament exemplar, que encara té més mèrit si recordem que la seva mare ha estat malalta. Ha demostrat una gran fortalesa.