Omar Montes i l'ex 'tronista' Jenny Cayón podrien mantenir una relació

El cantant i la pretendenta de 'MYHYV' mantenen una amistat que podria haver derivat en alguna cosa més

Omar Montes i Jenny Cayón posen davant d'un cotxe
Omar Montes i Jenny Cayón posen davant d'un cotxe | INSTAGRAM

 

Omar Montes i l'ex ‘tronista’ Jenny Cayón podrien ser alguna cosa més que amics. Els rumors sobre que ambdós podrien ser la nova parella de Mediaset han agafat força les darreres setmanes quan tant un com l’altre s’han començat a dedicar comentaris amb segones a les seves xarxes socials, a les cançons del cantant, i se’ls ha vist junts compartint molts moments. De moment però, cap del dos ha volgut confirmar ni desmentir la relació.

 

Els rumors sobre la possible relació entre ambdós són cada cop més sòlids, i més després d’escoltar una de les cançons del cantant que clarament es refereix a Jenny: «Als pretendents els deixa en avís, a mi em respon i em parla bonic». A més a més, la parella passa molt temps junts i es dediquen habitualment paraules boniques als seus respectius perfils.

 

D’altra banda, Jenny Cayón va deixar el seu tron recentment per convertir-se en pretendenta de David a causa dels sentiments que sentia per ell, i per tant, estaria infringint les normes del programa ’Mujeres Hombre y Viceversa’ si estigués sortint amb un altre noi.

La història de Jenny Cayón a la televisió

Jenny Cayón, de 28 anys, es va donar a conèixer fa un temps al ‘dating show’ de Cuatro ‘MYHYV’, com a pretendenta de Santana, i amb ell fa arribar fins a la final, encara que Santana va decidir anar-se’n amb la seva contrincant, Melyssa.

 

Jenny Cayón podria haver conquistat Omar Montes
Jenny Cayón podria haver conquistat Omar Montes | INSTAGRAM

Uns temps després, Jenny va tornar al programa per trobar l’amor, aquesta vegada com a ‘tronista’, però cap dels pretendents que van anar desfilant al voltant d’ella li van fer el pes. Omar Montes va visitar en diverses ocasions el programa, però el cantant va manifestar que tot i la seva bonica amistat, no podria ser la seva parella perquè en aquell moment no es volia lligar a ningú. 

 

Així doncs, Jenny, decebuda amb els seus pretendents, va deixar el tron i va esdevenir pretendenta altra vegada, aquest cop de David, un 'tronista' pel qual reconeixia que havia començat a sentir alguna cosa; de moment, segueix de pretendenta de David, mentre els rumors sobre una possible relació amb Omar van creixent cada dia més.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari