Omar Montes i Kiko Rivera critiquen l'estrena musical d'Isa P

La cançó de la filla de la Pantoja va aconseguir arribar al milió de visites en només 24 hores

Chabelita en una escena del seu videoclip
Chabelita ja s'ha estrenat com a cantant | Youtube

Chabelita es va estrenar el passat 13 de setembre com a cantant amb el nom artístic d'Isa P. i amb la publicació a Youtube del seu primer single 'Ahora estoy mejor'. L'èxit a la plataforma digital va ser brutal, ja que en només 24 hores, el vídeo va aconseguir arribar al milió de visites. Això no obstant, han estat diverses les crítiques les quals ha rebut a través de les xarxes socials.

Ara bé, si hi ha dues opinions que de ben segur no hauran agradat gens a la filla d'Isabel Pantoja, hauran estat la de la seva exparella, Omar Montes, i el seu germà, Kiko Rivera. Omar no va dubtar en donar el seu parer després d'escolat el hit d'Isa P. 

Les dures paraules d'Omar i Kiko Rivera

En aquest sentit, a través del seu perfil d'Instagram Omar va voler burlar-se de la darrera part del videoclip en el qual Chabelita diu que és la «reina del gel». Aprofitant aquesta frase, el darrer guanyador de 'Supervivientes' va gravar-se tot dient que: «Tu no vas matar a Frozen. Frozen es va suïcidar per a no escoltar-te». 

En la mateixa línia, però una mica més dissimulat, Kiko Rivera també ha donat a entendre en una intervenció al programa 'Viva la vida' de Telecinco que no li acaba d'agradar el tema de la seva germana. Preguntat per la seva opinió, Rivera va dir que: «Ostres... per què m'heu de preguntar això a mi? Si a ella li agrada... que tiri endavant». 

Kiko Rivera i Omar Montes
Kiko Rivera i Omar Montes tenen una bona relació d'amistat i artística | Instagram

 

La diplomàcia d'Irene Rosales

Una mica més diplomàtica va ser la seva cunyada, Irene Rosales, que tot i manifestar que actualment no tenen una bona relació amb Chabelita, aquesta va dir que considerava que la jove cantava bé. Això sí, va acabar puntualitzant i dient que creia que la cançó no estava feta per a ella. Després de totes aquestes crítiques, ara cal esperar per saber com evoluciona el tema d'Isa P. i si ella està disposada a respondre a tots aquells que no comparteixen la seva manera de viure i veure la música i l'art.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari