El torero Enrique Ponce passejant amb la seva xicota Ana Soria i amb mascaretes

El pacte secret entre Enrique Ponce i Paloma Cuevas (que Ana Soria haurà de complir)

Enrique Ponce intentarà que Ana Soria no incompleixi les normes de Paloma Cuevas

Enrique Ponce va decidir començar una nova vida i posar fi a la seva relació amb Paloma Cuevas. Una notícia que va recórrer tots els platós de televisió. El matrimoni més glamurós de la crònica social es va trencar d'un moment a l'altre, i Ana Soria va aparèixer en escena massa aviat.

Enrique Ponce ha rebut unes crítiques terribles per no respectar prou a la mare de les seves petites. De fet, Ana Soria té molt a veure en aquesta història, ja que tothom pensa que va ser la responsable del divorci.

Paloma Cuevas ha trigat molt de temps a signar els papers per legalitzar la situació, i ara estan sortint a la llum els requisits de l'acord. El torero va prendre dues decisions fonamentals abans d'acceptar el tracte: retirar-se de la seva professió i tancar les seves xarxes socials.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Enrique i Paloma van prometre no cridar l'atenció de la premsa, raó per la qual el mestre s'ha apartat de la vida pública. Des que va començar a sortir amb l'estudiant ha generat molts escàndols, però els seus advocats li han recomanat que canviï de comportament.

Ana Soria també haurà d'esforçar-se per guardar les formes, ja que el seu xicot podria patir unes conseqüències terribles en cas que no compleixi les normes. Cuevas vol gaudir d'una nova etapa allunyada de la polèmica perquè la seva vida pública sempre ha estat irreprotxable.

El torero ha aconseguit que totes les mirades estiguin posades en la seva exdona, que no ha tingut res a veure amb l'escàndol. Segons ha sortit publicat, la separació va estar motivada principalment per Ponce i l'empresària va travessar una època molt complicada.

Enrique Ponce complirà les condicions de Paloma Cuevas

Enrique ha perdut el suport de gran part del públic, ja que tothom està a la banda de la mare de les seves filles. Algú molt proper de l'entorn de la parella ha parlat amb 'Jaleos' per revelar quines han estat les condicions del divorci.

«Va ser un acord sobretot basat en el benestar de les seves filles i ho van fer de mutu acord. Per això tampoc hi haurà exclusives ni declaracions parlant de res», assegura algú que fa servir molta informació de l'esdeveniment.

El torero ha acceptat les normes de Paloma per no tenir cap enfrontament, però haurà de controlar que la seva xicota segueixi el mateix camí. Des que es va fer coneguda, ha protagonitzat diverses polèmiques que han acabat esquitxant Paloma

«Ana Soria mai es fica en res d'aquests temes, només li va semblar bé la decisió i va voler donar suport a la seva parella». Seguint aquest testimoni, la jove va estar a la banda del mestre quan va anunciar la seva retirada i quan va desaparèixer de les xarxes socials.

Paloma vol mantenir les distàncies amb Ana Soria

Cuevas té una reputació excel·lent en el món del cor perquè mai ha depès de ningú per ser notícia. Ha format part de grans negocis que han generat tants ingressos com la carrera professional del seu exmarit.

Alguns periodistes han intentat enfrontar-la amb Soria, perquè van acusar l'estudiant d'haver-se ficat en un matrimoni consolidat. Ningú ha pogut demostrar res, de fet l'empresària mai li ha dedicat una mala paraula a la noia del torero.

Paloma es troba acompanyada de les seves filles i dels seus pares a Marbella i gaudint de les seves vacances estivals.  I és que després de la tempesta arriba la calma, i ara està travessant per un dels moments més feliços de la seva nova vida.

El públic s'ha adonat que té una faceta solidària molt desenvolupada, cosa que ha demostrat durant aquest estiu. Així, ha participat en diversos esdeveniments, sempre sent amable amb la premsa i responent a totes les preguntes dels reporters.