Primer pla de Paloma García-Pelayo

Paloma García-Pelayo anuncia la seva realitat i assumeix l'elevat risc de morir

Paloma García-Pelayo té una missió complicada

Paloma García-Pelayo és una de les millors periodistes de Telecinco i participa en els espais més rellevants de la cadena. S'ha convertit en una cara força popular i els seus companys la respecten perquè té informació sobre els famosos del moment.

 

La seva professionalitat és tan excel·lent que van apostar per entrevistar Julián Muñoz, exparella d'Isabel Pantoja, després d'anys de silenci.

Paloma García-Pelayo surt victoriosa de tots els reptes que li proposen i sempre aporta exclusives que donen molt de què parlar.

Va ser l'encarregada de gravar el documental de Julián Muñoz i va anunciar una dada important: l'antic alcalde tenia una malaltia. Segons les seves dades, el temps que va estar a la presó va causar efecte en el seu estat de salut i actualment arrossega diversos mals que podrien acabar en tragèdia.

Muntatge de Paloma García-Pelayo i Isabel Pantoja
Paloma García-Pelayo va descobrir a Julián Muñoz i va ficar en problemes a Isabel Pantoja | Catalunya Diari

Paloma, fent gala de la sinceritat que la caracteritza, no es va molestar a amagar el que estava passant. «Té un risc de mort de més del 50% a causa de totes les patologies que pateix», va explicar en un to força contundent.

La seva intenció era que el públic prengués consciència de la situació perquè l'exparella de la tonadillera estava passant un moment extrem.

Paloma ha esdevingut una de les grans protagonistes de Telecinco perquè després del testimoni de Julián ha arribat el torn d'Isabel.

La cadena ha preparat un documental titulat Sin perdón per treure a la llum la versió de la cantant sevillana. García-Pelayo posseeix moltes dades interessants sobre ella i tot fa pensar que ha participat activament al projecte.

Paloma García-Pelayo destapa la veritat: «Un ictus»

Paloma va ser l'encarregada d'entrevistar Julián Muñoz al documental No es la hora de la venganza, es la hora de verdad.

El seu treball va ser excel·lent perquè es va guanyar la confiança de l'antic alcalde de Marbella i va aconseguir que aquest respongués a totes les preguntes. Es va adonar que el seu estat de salut no era bo i va compartir aquesta dada amb els espectadors per intentar conscienciar-los.

Paloma García-Pelayo mirant a un costat
Paloma García-Pelayo té informació molt rellevant | GTRES

L'experta en cor va descobrir que Julián «havia patit un ictus» durant el temps que va estar a la presó, però això no va ser tot. Muñoz es va sincerar amb ella i li va explicar com havien estat les situacions que havia hagut de superar.

«Pesava 64 quilos, em vaig fer diabètic, em vaig quedar sord i vaig tenir un infart», va confessar el que va ser parella de la mare de Kiko Rivera.

García-Pelayo treballa a El programa de Ana Rosa i col·labora als espais més importants de Telecinco perquè la seva presència aporta valor. Durant anys ha ofert informació crucial sobre la vida d'Isabel Pantoja, de fet és una de les periodistes millors informades.

Té contacte amb fonts de primera categoria, així que coneix tots els secrets de la cantant.

Paloma García-Pelayo descobreix els plans d'Isabel

Paloma va anunciar fa uns mesos que Julián Muñoz estava malalt i va assumir que el «risc de mort» era força elevat. Però no es va compadir de la seva situació, simplement es va limitar a fer la seva feina perquè és una gran professional, per això els seus últims moviments.

La periodista Gema López assegura que Isabel vol desheretar els fills i García-Pelayo s'ha esforçat per corroborar la informació.

Imatge de Paloma García Pelayo a un plató de Telecicno
Paloma García-Pelayo treballa amb els millors presentadors de Telecinco | Telecinco

La col·laboradora de El programa de Ana Rosa assegura que la cantant sí que va estar en una notaria acompanyada del seu germà Agustín. «No em confirmen que la gestió d'aquell dia fos rectificar el testament ni deixar res per escrit», explica sobre això.

Però sí que garanteix que Kiko Rivera «està molt preocupat» pels últims plans de la seva mare.

L'experta en cor està passant un moment professional excel·lent, ja que la seva trajectòria no deixa de creure i el públic l'adora.

Està força exposada, encara que sap quines línies no ha de creuar per estar fora de perill i seguir refugiada en un discret segon pla. Els espectadors de Telecinco estan desitjant saber què ha esbrinat sobre la malaltia de Julián i sobre el patrimoni d'Isabel Pantoja.