Les paraules d'Álex Lequio que avui cobren sentit

Provoquen l'emoció de qualsevol que les llegeixi

Àlex Lequio en l'esdeveniment The Petite Fashion Week (Saló Moda Infantil) 2019, a Madrid l'11 d'abril de 2019
Álex Lequio va dedicar unes paraules en xarxes que ara cobren sentit | Espanya Diari

Va ser el 13 de maig quan Álex Lequio, fill d'Alessandro Lequio i Ana Obregón,moria.Ho feia als 27 anys i després de dos anys lluitant contra un càncer, que finalment va guanyar la batalla. Tot i que ja fa dies de la seva pèrdua, el jove segueix sent notícia. En concret, avui ho és perquè han cobrat molt sentit unes paraules que va dedicar el passat 25 de març a Borja Palacios, un amic des de la infància a qui no dubtava a anomenar 'germà gran'.

En concret, va ser en el seu perfil d'Instagram on el jove va realitzar una publicació que 'va dedicar' a ell, i avui s'entén el significat d'aquesta. Sí, perquè ara s'ha fet públic que l'esmentat Borja, germà petit de María Palacios —dona d'Alessandro Lequio—,també té càncer .

En aquesta publicació apareix una imatge. En aquesta, davant d'un ampli nombre de superherois, apareixen d'esquena Son Goku i Vegeta, dos dels personatges més emblemàtics de la sèrie 'Bola de drac'. Aquests, als qui els uneixen estrets vincles, es troben a punt d'unir els seus punys per així fusionar les seves forces en contra dels seus enemics.

Publicació d'Álex Lequio dedicada a Borja Palacios
Aquesta va ser la publicació que Àlex Lequio va dedicar a Borja Palacios | Instagram

Indiscutiblement aquesta imatge té un enorme simbolisme i és una clara demostració que Álex li deixava patent a Borja que estaven junts en aquesta lluita contra la malaltia. Un missatge que, a més, també queda clar en veure el comentari que acompanyava a l'esmentada instantània: «Ready @borjapmilla # BlancoPequeño # ErrorPequeño».

Com hem esmentat abans, aquest missatge ara s'entén millor, i fins i tot segur que dona més forces que mai a Borja per seguir lluitant. I és que, encara que no el tingui físicament al seu costat, el jove Lequio continuarà donant-li la força que necessita.

Precisament així ho entenen molts seguidors del jove que ara, després de la seva mort, no han dubtat a deixar comentaris en aquesta esmentada publicació. Bona mostra d'això, són paraules com ara «segueix ajudant a qui ho necessiti des del teu cel, Álex» o «ets i seràs un gran guerrer. La teva lluita terrenal va deixar l'empremta que només els autèntics, purs, únics i millors deixen».


Comentaris

envia el comentari