Patricia Pardo en un plató de televisió

Patricia Pardo descobreix les intencions de Christian Gálvez i pren una dura decisió

Patricia Pardo ha fet les maletes per un motiu important

Patricia Pardo gaudeix d'una situació privilegiada dins de Telecincoperquè s'ha guanyat a pols el respecte de tots els seus companys. No obstant això, fora de la cadena no té tants privilegis, encara que els reporters sempre s'hi acosten amb naturalitat. Recentment l'han fotografiat al costat de Christian Gálvez, amb qui viurà les seves primeres vacances.

Patricia Pardo va concedir una petita entrevista i va assegurar que no tenia plans amb el seu xicot, ja que en aquell moment no havia pensat res. Però ha descobert les veritables intencions del presentador: gaudir d'un paratge idíl·lic i allunyar-se del soroll mediàtic. La decisió ha estat dura, ja que sabia que la premsa els agafaria a l'aeroport i això és just el que ha passat.

Muntatge de Patricia Pardo amb Christian Gálvez
Patricia Pardo viurà un viatge molt especial | Catalunya Diari

Patricia prefereix no parlar de la seva vida privada, respecta la feina dels reporters, però no se sent còmoda sent el centre de la notícia. Per això, ha estat molt dur fer les maletes i trobar-se desenes de periodistes abans d'agafar l'avió. Tot i això, s'ha recolzat en Christian, que també és molt discret i ha guardat el secret fins al final.

Patricia Pardo, segons les fotografies que han sortit publicades, viatjarà sense filles, però té un altre viatge programat amb elles. S'ha repartit l'estiu amb la seva companya Ana Terradillos i han aconseguit que puguin gaudir de l'època estival. Totes dues han agafat les regnes d'El Programa de Ana Rosa perquè la presentadora principal necessita descansar.

«Ens han permès repartir l'estiu a l'Ana i a mi, així que ella se'n va cinc dies i després jo marxo la primera quinzena i l'última d'agost. Estem contentes, tenim ganes de descansar. Ha estat un any exigent i dur per a tots, especialment per a Joaquín, per a Ana i per a mi», va explicar Patricia Pardo amb total normalitat.

Patricia Pardo adopta una postura diferent de la del seu xicot

Patricia Pardo va ser notícia fa un any perquè una publicació reputada va revelar que s'havia separat del seu marit, pare de les seves filles. La notícia va ser tractada des del màxim respecte perquè la presentadora no ha comercialitzat mai amb assumptes similars. Aleshores, tot va estar en ordre fins que el programa Socialité va revelar que Pardo havia tornat a enamorar-se.

Patricia Pardo a 'El programa de Ana Rosa'
Patricia Pardo prefereix no parlar de la nova relació | Catalunya Diari

Christian Gálvez no té cap problema a reconèixer que ha recuperat la il·lusió i presumeix dels seus sentiments sempre que pot. Aquesta actitud, totalment contrària a la qual ha adoptat la seva xicota, ha cridat l'atenció de molts espectadors. I és que hi ha qui pensa que el comunicador hauria de ser més respectuós perquè la seva exdona està patint.

Patricia Pardo ha sortit victoriosa d'aquest enrenou, ja que ningú li ha retret res. Ella era una dona soltera quan va conèixer Christian, així que no ha de rendir comptes. El problema és que ell, segons ha explicat la família d'Almudena Cid, no era lliure quan es va enamorar de la periodista.

Patricia Pardo viurà una experiència única

Patricia sempre ha tingut molta objecció a l'hora de compartir la seva vida, així que trobar-se l'aeroport ple de premsa ha estat dur. Tot i això, és una cosa que ha valgut la pena perquè després d'aquest moment de tensió gaudirà de Christian al complet. Viuran les seves primeres vacances de parella i han programat un viatge molt especial.

Pardo sap que li faran fotos, però pot estar tranquil·la perquè ningú creuarà els límits. Tothom entén i respecta que no vulgui fer negoci amb la seva relació. Té filles i família, per tant, no vol que surti a la llum cap informació que pugui ofendre algú del seu voltant.