Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Meredes Milá en una imatge d'arxiu

La pèrdua que deixa Mercedes i Lorenzo Milà de pedra: «La família està tocada»

El pintor Manuel Salinas, cosí dels periodistes, ha perdut la vida pel coronavirus
Meredes Milá en una imatge d'arxiu
Mercedes Milà plora la mort del seu cosí, el pintor Manuel Salinas | Antena 3

La pandèmia de la Covid-19 segueix colpejant milers de famílies espanyoles, que han d'acomiadar abans d'hora molts dels seus familiars. Els morts per coronavirus no tenen una edat estàndard determinada, ja que si a la primera onada el virus va afectar la gent d'edat avançada, en aquesta tercera onada també ha estat especialment dur amb la gent més jove.

Des que va arribar el coronavirus al nostre país, són molts els famosos que s'han vist afectats. La periodista Mercedes Milà ha patit els estralls de la pandèmia, que deixa desenes de milers de morts a Espanya. Milà, que sempre es mostra positiva i alegre, aquesta vegada s'ha mostrat públicament molt trista per la mort del seu cosí Manuel Salinas, un conegut pintor. 

Manuel Salinas, el cosí de Lorenzo i Mercedes Milà mort per Covid-19

Milà ha parlat sense pèls a la llengua sobre l'experiència familiar que han viscut amb la Covid-19. La presentadora del programa 'Mila i Scott' ha publicat dues imatges al seu compte personal d'Instagram acompanyades d'un text en què s'acomiada del pintor Manuel Salinas, un dels seus cosins que no ha pogut superar la lluita contra el coronavirus

«Les seves paraules de dolor, han commocionat els seus fans. Aquesta mascareta no va ser suficient. Com a tants condemnats per aquesta malaltia desoladora, el meu cosí Manuel va caure a les urpes de la Covid i va morir a Sevilla sense que els metges que el van tractar, i es van desesperar, poguessin fer res per salvar-li la vida», ha escrit la periodista.


La família Milà, amb el «cor destrossat»

Milà ha reconegut a les xarxes socials que almenys, el seu cosí, «no va patir. Ni tan sols va saber que la seva vida corria perill, i tots sabem que triaríem aquesta mort dolça». Tot i això, el dolor de la seva mort ha deixat a la periodista i a la resta de la seva família «amb el cor destrossat».

La presentadora catalana lloa el gran talent del seu cosí, «un artista honrat i fidel sense desviar-se de la seva línia, que no sempre li va permetre guanyar-se la vida com hagués aconseguit deixant-se emportar per les modes. A mi sempre em va impressionar aquesta actitud que poques vegades explicava», assenyala Milà.

La periodista catalana recorda els estius amb el seu cosí

La periodista ha volgut explicar històries de la família, com que ell l'anomenava «la dolenta». Així mateix, la presentadora relata com van gaudir durant molts estius del seu cosí Manuel. «Els Milà som una família molt gran, però ja comença a faltar gent. Cada pèrdua és un dolor, però no estàvem preparats per a la pèrdua de Manuel», confessa la veterana presentadora catalana.

A més, Milà també ha volgut dedicar unes emotives paraules per a la mare del seu cosí Manuel, de 101 anys, les seves filles i netes: «A tots aquests ulls que ploren, a cadascuna de les persones que senten el buit de la seva absència, els envio el meu afecte més profund». Les seves últimes paraules són per demanar-li al seu cosí que, «ara que ho domina tot, que ens inspiri a ser tan honestos i bona gent com va ser-ho ell», ha tancat el post d'InstagramMercedes Milà.

Informat' més sobre el coronavirus

P1, la nova variant de coronavirus que fa saltar les alarmes entre els científics

Mor per coronavirus un esportista de 46 anys, «fanàtic» de la salut

La mesura que Margarita del Val aplicaria ara mateix a Espanya contra el coronavirus