La periodista Pilar Rahola.

Pilar Rahola esclata en directe contra Carmen Lomana

El motiu de la discussió ha estat una obra on apareix Franco com a protagonista

Pilar Rahola i Carmen Lomana han protagonitzat aquest dijous un dels moments més tensos al programa 'Todo es Mentira', emès cada tarda a Cuatro. La periodista catalana i l'empresària han estat convidades com a col·laboradores al plató, i la discussió entre elles ha començat arran d'una obra del finlandès Riiko Sakkinen, exposada a la Fira ARCO de Madrid, on apareix Franco com a protagonista. 

L'obra de Sakkinen mostra un retrat del dictador juntament amb la frase "Franco no va ser tan dolent com diuen". A més a més, també s'hi pot veure un llistat amb tots els 'èxits' que va aconseguir.

Carmen Lomana defensa a Franco

Lomana ha declarat que era molt petita, però que «mai vaig tenir la sensació, ni amb 17 anys ni a la universitat, de  repressió. Al contrari, ens ho preníem una mica de broma i corríem davant dels  grisos». L'empresària ha aparegut també en un vídeo a la Fira d'Art Contemporàni de Madrid on, en unes declaracions, deia: «Hitler va ser un monstre. De Franco  no parlaré perquè treballo en els mitjans».

Pilar Rahola carrega contra Lomana

La periodista Pilar Rahola ha saltat immediatament després d'escoltar les declaracions de Carmen Lomana. Rahola ha afirmat que ella encara era més petita, però que «tot i això, alguna cosa sé perquè hi ha llibres d'història». Però això no ha estat tot, i és que la discussió entre les dues ha seguit i la periodista ha deixat malament a Carmen Lomana: «Crec que saps perfectament el que significa el franquisme. Saps que van matar a gent per les seves idees». «I tu saps a la gent que van matar abans de la guerra? Jo no em faré la màrtir i dir que vaig estar reprimida» ha acabat dient la catalana.

També et pot interessar...