Els possibles jutges de la pròxima edició d'‘Idol Kids’

Els artistes Becky G i Manuel Carrasco estan negociant el seu contracte per ser jutges a ‘Idol Kids’ juntament amb Isabel Pantoja

Idols Kids
Becky G i Manuel Carrasco estan negociant la seva incorporació com a jutges al programa 'Idol Kids' | Mediaset

La notícia de la participació d’Isabel Pantoja a l’anterior gal·la de ‘Supervivientes’ venia acompanyada d’un contracte milionari que incloïa ser protagonista del seu propi reality, a més de ser jutge en un talent show.

El passat dimarts, la cadena televisiva de Telecinco va confirmar la seva presència al programa 'Idol Kids' com una de les seves jutges, i va fer-ho mitjançant un vídeo promocional on la ‘tonadillera’ ens assegura que «els somnis es compleixen». D’aquesta manera, Telecinco anunciava la nova emissió del concurs de talent musical infantil, el qual serà presentat per Jesús Vázquez.

Isabel Pantoja a 'Supervivientes'
El contracte de la 'tonadillera' amb Telecinco inclou un reality i ser jutge d'un talent show  | TELECINCO

 

Els jutges que acompanyaran a Isabel Pantoja a ‘Idol Kids’

Ara, sembla que la productora del programa ja s’ha decidit pels dos jutges que acompanyaran Isabel Pantoja a escollir la millor veu del concurs: estem parlant de Manuel Carrasco i Becky G. Segons ha explicat ‘Ecoteuve’, el cantant andalús ha signat ja el contracte amb Mediaset, mentre que l’artista estatunidenca encara està negociant la seva incorporació.

Així doncs, es confirma la voluntat de Telecinco per tornar a comptar amb Manuel Carrasco, qui va exercir de jutge durant la segona edició de ‘La Voz Kids’ i també de ‘La Voz’ durant la quarta i cinquena edició, abans que els drets del programa fossin adquirits per Atresmedia. Respecte Becky G, posseeix experiència com a jurat al festival de Vinya del Mar a l’edició de 2019.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari