El missatge de Paz Padilla després del funeral del seu marit que posa la pell de gallina

Ha emocionat les xarxes socials

Paz Padilla a 'Sálvame'
El preciós i dolorós missatge de Pau Padilla després del funeral del seu marit | Telecinco

Paz Padilla acaba de perdre el seu marit, Antonio Juan Vidal, a qui sempre ha considerat l'amor de la seva vida. La presentadora està en un dels moments més durs de tota la seva vida després de la mort del seu marit quan només tenia 53 anys, i tot el món de la premsa del cor i la televisió han volgut enviar missatges de suport i condol a l'humorista.

Afortunadament, Paz Padilla no està sola en un moment tan complicat, sinó que compta amb el suport de tota la seva família, la seva filla, els seus amics i tots els companys de feina, tal com s'ha pogut comprovar al funeral que va celebrar-se ahir a la localitat gaditana de Zahara de los Atunes.

La presentadora de 'Sálvame', malgrat el mal moment en què es troba, ha tret forces per acomiadar-se del seu marit també a través de les xarxes socials. 

Paz Padilla ha decidit publicar al seu compte a Instagram una imatge molt especial al costat d'Antonio Juan Vidal. Amb els torsos nus i els ulls tancats apareixen abraçats en un gest d'afecte que sembla etern. Una tendra fotografia acompanyada d'un missatge d'allò més sincer: «Sempre estarem fosos en un. Espera'm, que encara ens queda una tercera oportunitat. Avança».

El seu missatge fa referència al segon amor que han viscut junts. Paz Padilla i Antonio Juan Vidal ja van tenir una relació de joves, però ho van deixar i no va ser fins molts anys més tard quan van retrobar-se i van donar-se una segona oportunitat. Per aquest motiu, la presentadora sempre ha dit que Antonio és el gran amor de la seva vida. I si han aconseguit retrobar-se un segon cop, ho faran un tercer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sempre estarem fosos en uno.Espérame que encara ens queda una tercera oportunidad.Avanza

Una publicació compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

Paz Padilla rep el suport dels seus seguidors

Els seguidors de Paz Padilla han envaït la publicació de 'm'agrada' i comentaris de suport cap a ella, donant-li ànims en un moment tan delicat. També els seus amics i companys de professió, com Jesús Vázquez, Gema López, Nacho Guerrero o Carme Chaparro han aprofitat l'ocasió per enviar-li el seu amor.

Carme Chaparro, per exemple, li ha dit que «Paz, estimada, no hi ha paraules, només abraçades. Només estar al teu costat, només sostenir la teva mà, només acariciar-te l'esquena. No hi ha res que pugui donar-te consol. T'estimo». 

Altres amics de l'actriu que també han volgut enviar-li tot el seu afecte són Santi Millán, Jordi Sánchez, Kiko Rivera, Ivonne Reyes, Fernando Tejero o Índia Martínez, entre d'altres. Amics tots ells que, amb la seva família, seran els grans suports de la gaditana en el moment més dolorós de la seva vida.


Comentaris

envia el comentari