El rei Felipe consola a Sofia amb la marxada de Leonor

La princesa Elionor es deixa anar en la seva primera festa a l'internat de Gal·les

Elionor ha fet bons amics al centre i està vivint experiències sorprenents

La princesa Elionor ha començat una nova vida lluny de la Família Reial i la veritat és que s'està adaptant molt bé el canvi. A Espanya no només té comptes amb la seva mare, sinó que també ha de ser atenta amb els mitjans de comunicació.

La filla de Felip i Letícia està encantada amb els seus nous companys, amb els quals no ha trigat a entaular una bonica amistat. Viure a l'internat de Gal·les ha aconseguit obrir el seu petit món i comprendre que no tot és tan còmode com sembla.

Elionor sempre ha gaudit de la millor formació possible, de fet fins als més crítics reconeixen que serà una bona successora. És molt educada amb la premsa i mai ha protagonitzat un escàndol com els que solen generar alguns dels seus cosins.

Letícia Ortiz està pendent de cadascun dels seus passos, cosa que podria haver-la atrapat dins la Zarzuela. Per aquest motiu està tan a gust al Regne Unit, ja que per fi podrà gaudir de certa llibertat i prendre les seves pròpies decisions.

Elionor gaudeix d'una esbojarrada festa lluny dels seus pares

Felip VI gaudeix d'un vincle molt especial amb la princesa, així que tot fa pensar que troba molt a faltar la seva absència. Tot i això, la que ha portat les decisions de la seva educació ha estat la reina, que podria estar sorpresa amb els últims episodis.

El programa Espejo Público assegura que a l'internat resideixen estudiants de 90 països diferents i els directors han aprofitat aquesta circumstància. Cada grup ha d'organitzar una festa típica perquè els seus companys s'acostin a la seva cultura.

Elionor ha gaudit d'un esdeveniment gestionat pels seus companys llatins on ha après a ballar salsa. Diversos mitjans de comunicació s'han fet ressò d'aquesta notícia, ja que a Espanya la jove mai hauria viscut aquesta experiència.

Letícia Ortiz està atenta de totes les informacions que surten a la llum sobre la seva petita, tot i que també manté contacte directe amb ella. Segons fonts pròximes a la Casa Reial, els reis estan satisfets amb la decisió que han pres.

La princesa està perfectament integrada entre els seus companys

Elionor té un estricte horari lectiu que va des de les 8 hores fins a les 13:30, sense comptar les activitats del vespre. Després de dinar realitza diversos esports i tasques socials que tenen una funció humanitària.

La filla de Felip gaudeix una àmplia oferta d'oci durant el seu temps lliure i sembla que ja ha trobat la seva activitat preferida. Segons ha sortit publicat, li encanta assistir a les jornades de cinema que s'organitzen en els exteriors de l'internat.

La jove ha gaudit dels populars de Freddie Mercury i Elton John, Bohemian Rapsody i Rocketman. Està gaudint tant de la seva experiència que no té previst tornar a Espanya en un temps. Fins i tot ha rebutjat estar en un gran esdeveniment.

La princesa Elionor té l'oportunitat de tornar a país per fer acte de presència en les desfilades militars del 12 d'octubre. No obstant això, cap periodista ha confirmat la seva assistència, cosa que fa pensar que potser ha declinat la invitació.

Letícia està molt més tranquil·la des que sap que la seva filla està en bones mans i que s'ha adaptat bé al canvi. Han passat tot l'estiu juntes, preparant tot el necessari perquè la successora aprofiti la seva experiència.

Qui més està patint és la infanta Sofía, que sempre ha estat molt unida a la seva germana. Aquest any haurà d'afrontar diferents esdeveniments socials ella sola, sense la companyia del seu millor aliada: la futura reina.