La promesa d'Anna Ferrer a la seva mare, Paz Padilla, després de la mort del marit

La jove ha publicat una imatge a Instagram

Paz Padilla i la seva filla, Anna Ferrer
La jove ha publicat una imatge a Instagram | Instagram

Anna Ferrer i Paz Padilla  estan més unides que mai després de la mort de Juan Antonio Vidal, marit de la presentadora de 'Sálvame'. Mare i filla no s'han separat des que va marxar per sempre l'amor de la vida de la còmica gaditana. Aquests últims dies, Anna Ferrer ha deixat constància del seu suport total a la seva mare.

Aquest dijous 23 de juliol, la jove ha volgut tornar a demostrar el molt que vol a la seva mare en una publicació que ha pujat al seu compte personal d'Instagram.

La tendra imatge d'Anna Ferrer i Paz Padilla

Anna ha publicat una bonica imatge de l'emotiu funeral amb què van acomiadar al marit de la seva mare. En plena platja de Zahara dels Atunes, la gaditana i els seus éssers estimats li van fer un regal majúscul: una posta de sol estiuenca amb la música preferida d'Antonio Vidal. Un comiat íntim que ha calat en la filla de Paz Padilla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siempre juntas

A post shared by ANNA PADILLA (@annafpadilla) on

Al costat de la tendra fotografia, Anna Ferrer ha promès una cosa a la seva mare: «Sempre juntes», deia el missatge en el qual també ha afegit una emoticona amb forma de cor.

Paz va voler agrair a la seva filla Anna la seva emotiva publicació: «Podies haver fugit com van fer altres (per covardia), però el teu amor cap a ell, el teu amor cap a mi, ha estat tant... que m'amorteix una mica el meu dolor i em calma, perquè sé que faràs per mi el mateix que vam fer per ell, acompanyar-lo fins a l'últim alè amb un somriure, desitjant-li el millor dels viatges i dient-li gràcies per ser el pare que m'hagués agradat tenir», va escriure la presentadora de 'Sálvame' al seu compte d'Instagram.


Comentaris

envia el comentari