Fidel Albiac, acusat de manipular a Rocío Carrasco

Reapareix Rocío Mestre, la parella de Fidel Albiac que va necessitar ajuda urgent

Fidel Albiac va conèixer la seva actual dona mentre estava amb Rocío Mestre

Fidel Albiac fa 20 anys que es defensa de persones que intenten ensorrar la seva relació amb Rociíto, però ningú ha aconseguit fer-ho. L'última a sumar-se a aquesta causa ha estat Chayo Mohedano, neboda de Rocío Jurado, i insinua que té molta informació.

Ha utilitzat les seves xarxes socials per provocar la reaparició de Rocío Mestre , primera parella d'Albiac. Fidel Albiac va estar sortint amb Rocío Mestre i gràcies a ella va conèixer Rociíto, ja que eren bones amigues.

Chayo Mohedano assegura que l'advocat va ser infidel a la seva parella amb la filla de la Más Grande, cosa que sempre s'havia sospitat. Rociíto, conscient dels rumors, va desmentir que la infidelitat fos certa en el seu documental Contar la verdad para seguir viva.

Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer
Fidel Albiac té molta paciència i no pensa rendir-se | GTRES

L'hereva universal de Rocío Jurado va reconèixer que era amiga de Rocío Mestre, per això va conèixer el seu actual marit. Però garanteix que no va començar a sortir amb ell fins que es va quedar solter, afirmació que Chayo ha desmentit al seu compte de Twitter.

«Mentre Fidel sortia amb Rocío no vam tenir absolutament res, parlàvem per telèfon o quedàvem tots per allà. Em tornava boja, però jo era conscient que estava sortint amb una altra dona», va explicar Carrasco al documental. La filla de Rosa Benito ha tornat a treure el nom de Rocío Mestre, provocant que reaparegués en un moment inoportú.

Fidel sap que el periodista Carlos Ferrando ha titllat Rosa Benito de  «lloba», qualificatiu que ha desesperat Chayo Mohedano. La cantant s'ha defensat atacant i ha assenyalat la seva cosina Rociíto, a qui acusa de participar en una infidelitat. «He de recordar dones com Rocío, que va començar amb Fidel quan encara estava amb Mestre».

Fidel Albiac sap que la seva xicota va demanar ajuda

Fidel és plenament conscient d'allò que va provocar Rociíto en fer menció de Rocío Mestre a Contar la verdad para seguir viva. En el passat van ser amigues, però ja no queda res d'aquesta relació perquè l'exparella d'Albiac ha demandat Carrasco. La seva advocada va parlar al diari La Razón per confirmar que havia demanat ajuda a la justícia, ja que sentia que havien tacat el seu honor.

Primer pla de Rocío Carrasco amb cara de sorpresa
Fidel Albiac sap que han acusat la seva dona de ser una traïdora | GTRES

La germana de Mestre, que curiosament és la seva advocada, va fer una petita entrevista per deixar clar què havia passat. Va assegurar que interposaria una demanda contra «Carrasco i Mediaset per vulnerar el dret a la intimitat i a la imatge».

Necessitava que la justícia l'ajudés perquè no volia ser famosa i cada cop li estava resultant més complicat.

«La meva germana s'ha guanyat l'anonimat des de fa vint anys i m'encarregaré que un jutge s'ho reconegui», va declarar l'advocada. Ningú sap que Rociíto va rebre la denúncia, però hi va haver molts periodistes que es van posicionar al costat de Mestre. Creien que ella era l'autèntica víctima, ja que va estar enamorada d'Albiac i tot es va acabar de cop i volta.

Fidel Albiac prefereix no parlar de la història d'amor

Fidel va començar a sortir amb Rocío Mestre el 1999 i van estar junts fins que la filla de Rocío Jurado es va creuar al seu camí. Rociíto assegura que no van anar més enllà en la seva relació fins que el seu actual marit va estar lliure, però Chayo Mohedano ho nega. Aquest debat ha tingut una clara conseqüència: l'exparella d'Albiac torna a ser al punt de mira.

El marit de Carrasco té clar que mai es pronunciarà, ell sempre s'ha defensat als tribunals i així ho continuarà fent. Sent que ha hagut d'aguantar moltes coses, però encara té força i ningú el provocarà perquè es posi en aquest problema. El que vol la família Mohedano és que es cansi per generar més contingut, però ningú no ho aconseguirà.