Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

La veritat sobre l'última reaparició d'Eva González i Cayetano

La parella no està travessant el seu millor moment
Eva González i Cayetano Rivera durant l'aniversari del seu fill el 4 de març de 2020
El matrimoni va mostrar una actitud molt distants | GTRES

Eva González i Cayetano Rivera  van gaudir d'un dia en família gràcies a l'aniversari del seu fill Cayetano Jr. Tot semblava indicar que la calma havia arribat a les seves vides però les imatges capturades per diversos mitjans i fotògrafs deixen veure les actituds  distants i gens afectuoses que tots dos van tenir ahir durant la celebració del petit de la família.

Qui més i qui menys ha sentit a parlar de la suposada infidelitat de  Cayetano Rivera quelcom que han desmentit sempre des de l'entorn del torer. Tot i això es desconeix quina és la relació que el matrimoni manté i fins i tot s'ha parlat d'un possible distanciament entre la parella perquè no assisteixen junts als actes.

Una bona relació pel bé del seu fill

Que la parella ha estat un temps fent portant vides separades és obvi. Alguns periodistes han arribat a plantejar que el matrimoni podria estar preparant un divorci amistós  i que voldrien fer correctament les coses pel bé del seu fill tal com van demostrar ahir durant l'aniversari del petit. Una celebració que va estar a l'altura de la d'un nen de dos anys que vol celebrar el seu dia acompanyat de tota la família.

No obstant això, les últimes aparicions de Cayetano Rivera i Eva no han posat punt final als rumors de ruptura perquè les poques vegades que se'ls ha vist en públic les seves actituds han estat distants. Alguna cosa passa en aquest matrimoni que intenta mostrar que tot està com sempre. L'opció d'una separació amistosa cada cop guanya més força.

També et pot interessar...