Primer pla de Letícia Ortiz amb posat seriós

Letícia explica a les seves filles la notícia de Leo, el català que li ha robat el cor

La reina veu com la premsa li publica un dels seus grans secrets: català, més jove que ella i tot un 'sex symbol'

Letícia continua a l'ull de l'huracà. Tot el que fa és notícia. Ara, però, el cert és que no té excusa: l'última notícia sobre la reina és de les impactants, ja que té una relació molt estreta amb un home que no és Felip... i a sobre és català!

Es tracta de Leo Rico. Bomber, esportista i apassionat de l'esquí, en Leo és qui ajuda a Letícia a tenir el físic que té amb 50 anys. Tonificada, prima i sempre a la última... doncs bé, darrere d'aquest físic hi ha noms i cognoms catalans: Leo Rico. 

Leo, el misteriós català que ajuda Letícia

Leo és tot un matxo-man. Protagonista de més de 20 portades de la revista Men´s Health, ha desfilat com a model i fins i tot ha fet un cameo a la segona pel·lícula de Sexe a Nova York.

La periodista Beatriz Cortázar va explicar amb tota mena de detalls la rutina d'esport que realitza Letícia: «Abdominals hipopressius, extensió de tríceps, elevacions laterals, flexions, press d'espatlles, curl de bíceps, esquats, gambades, esquats de sumo...». Quasi res. 

Ha estat tanta la repercussió que ha tingut conèixer qui és l'entrenador de Letícia, que els seguidors a les xarxes de Rico han anat incrementat moltíssim. Però el cert és que Rico sempre s'ha mantingut al marge del món gossip

Si bé és cert que ha sortit en pel·lícules i també ha protagonitzat portades, també ho és que sempre ha preferit rebutjar els focus. Ara, però, amb Letícia com a partener, Rico ha vist com la seva identitat sortia a la llum. 

«No sóc entrenador, sóc bomber»

En veure que la seva identitat sortia a la llum, de pressa i corrent Leo Rico havia de sortir al pas dels rumors. «No sóc entrenador. No exerceixo com a tal. Tinc molt de respecte als qui s'han format i han treballat per aconseguir ser-ho. No vaig estudiar per això i no he fet cap curs formatiu en aquest camp. La meva professió és bomber i segueixo actiu a l'escala operativa», va dir Rico recentment. 

Tot i desmentir-ho, però, el cert és que la premsa que segueix el dia a dia de la Zarzuela sí que insisteix en el fet que Rico ajuda la reina Letícia a tonificar el seu cos. Potser no serà oficial, però és oficiós que Letícia compta amb l'ajuda d'un català per estar perfecta amb 50 anys.