ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

Letícia ja no sap què fer: Els amors d'Elionor posen la reina en dificultats

Segons publicava la premsa argentina, la princesa Elionor estaria vivint el seu primer amor d'adolescència amb un company de la seva escola

La reina Letícia en una imatge d'arxiu
Letícia ja no sap què fer: Els amors d'Elionor posen la reina en dificultats | CatalunyaDiari

La reina Letícia ja no sap què fer. La Casa Reial espanyola no està passant per un bon moment, més aviat al contrari, està probablement en un dels moments més qüestionats de tota la seva història recent.

La corrupció de rei Joan Carles ha malgastat greument la imatge de la Monarquia i tant el rei Felip com la reina Letícia fan tot el que poden per posar barreres a aquesta mala imatge, sigui mitjançant actes institucionals o allunyant-se completament de la família emèrita. 

Ara, però, se suma a l'equació un nou tipus de problemes amb què no comptaven, com a mínim no tan aviat. La premsa argentina va publicar que la princesa Elionor ja està començant a comprovar què és tenir parella amb 14 anys, i la reina no sap què fer. 

Letícia sempre ha treballat per mantenir la seva vida privada el més lluny possible del focus públic, especialment en tot el referent a les seves filles, Elionor i l'infanta Sofia. Però les nenes es van fent grans i cada cop li costarà més evitar que es converteixin en les protagonistes de la premsa del cor

Només cal recordar els casos de Froilà i Victòria Frederica, que en els últims anys han estat més protagonistes que els seus pares en els mitjans, i no sempre per bons motius. 

La princesa Elionor i l'infanta Sofia es converteixen en protagonistes

El fet que les seves filles puguin tornar-se protagonistes i ser notícia pel que facin en les seves vides privades no agrada gens la reina, que ja està en alerta després de la publicació argentina sobre el primer amor de la seva filla. 

A partir d'ara, els reis hauran de prendre decisions difícils a mesura que l'exposició pública de les nenes augmenti i ells comencin a quedar al marge d'aquest protagonisme.

L'hermetisme que ha caracteritzat la família s'haurà de trencar en favor de ser més oberts i transparents, i qui sap si aquesta obertura pot fer que l'opinió pública comenci a oblidar la mala imatge de la Casa Reial els últims temps. Al cap i a la fi, la princesa Elionor és la successora al tron d'Espanya i ha de comptar amb una bona opinió pública si vol regnar amb tranquil·litat. 

Ja fa un temps que Elionor i Sofia han començat a tenir aparicions públiques, cada cop més notòries. L'última d'elles va ser ahir mateix, 6 de juliol, quan totes dues van assistir, acompanyades dels seus pares, al seu primer funeral institucional, celebrat a la catedral de l'Almudena de Madrid per les 30.000 víctimes del coronavirus. 


Comentaris

envia el comentari