Una revista estrangera s'adona del canvi de les filles de Letícia: «Les utilitza»

La premsa portuguesa s'ha fet ressò del tracte de la reina amb les seves filles

La Família Reial entrant a la Catedral de l'Almudena en el funeral per les víctimes del covid
La reina Letícia està exposant cada vegada més a les seves filles | GTRES

Els seus estilismes i la seva manera d'actuar davant l'atenta mirada de tothom han provocat que la reina Letícia protagonitzi diverses portades fora de les nostres fronteres. França, Alemanya i el Regne Unit són tres dels països que més pendents estan dels passos de la monarca.

No obstant això, en els últims mesos un nou país ha posat el seu focus en la reina Letícia, el nostre veí, Portugal. Cada vegada és més habitual veure com la dona de rei Felip copa les principals portades de país lusità per la seva forma d'actuar o pels estilismes.

Sense anar més lluny, la reina Letícia ha protagonitzat un polèmic article de la revista portuguesa VIP, que compta amb més de 100.000 seguidors a Instagram. La revista assenyalava que la monarca havia canviat la seva estratègia a l'hora d'exposar públicament a les seves filles i ressalta que les filles dels reis d'Espanya han passat de passar inadvertides a ser les protagonistes dels esdeveniments.

Les filles dels reis, cada vegada més exposades

«Elionor i Sofia estan cada vegada més presents en la vida pública, el que reforça el paper institucional de la monarquia espanyola, que està experimentant una crisi per culpa dels escàndols del rei emèrit Joan Carles», opina la revista.

A més, 'VIP' també ressalta que abans tan sols eren «nadons invisibles» perquè la reina «volia donar a les seves filles una infància normal» i que no obstant això, ara estaven sent «cada vegada més protagonistes».  «Sembla, però, que el modus operandi ha canviat. Elionor i Sofia  s'han convertit en una part essencial de l'estratègia de comunicació reial», acabava sentenciant la reconeguda revista portuguesa.

De fet, ambdues han demostrat tenir un comportament impecable en nombroses ocasions, com per exemple aquest passat dilluns 6 de juliol, a la missa en homenatge a les víctimes del coronavirus, la família reial al complet van acudir-hi com a Caps d'Estat. Les dues nenes, com és normal en elles, van tenir una actitud excel·lent en aquest acte tan solemne marcat per estrictes mesures de seguretat, com ara la distància entre els assistents. 

Així doncs, sembla que els Reis d'Espanya han optat per posar, finalment, la infanta Sofia  i la princesa Elionor  a primera línia de batalla per així poder evadir els escàndols econòmics i financers del rei emèrit Joan Carles, que ja ha protagonitzat un gran enrenou en altres països monàrquics.


Comentaris

envia el comentari