David Bisbal a la presentació de 'Frozen 2' (11-11-2019)

David Bisbal i Aitana Ocaña tornen a creuar els seus camins

Els dos ‘triunfitos’ tornaran a creuar els seus camins en un festival benèfic

Ja fa mesos que s’especula sobre la bona relació que estava començant a sorgir entre David Bisbal i Aitana Ocaña, d’ ‘Operación Triunfo 2017’. Els dos comparteixen la seva passió per la música i la seva experiència dins de l’acadèmia d’OT  quedant en segona posició.

La música els ha seguit unint i Bisbal va confiar en ella per ser la seva assessora al programa ‘La Voz’, on l’andalús treballa com a ‘coach’. A mesura que avançaven els mesos de rodatge, la parella es deixava veure a les xarxes socials mostrant la seva nova amistat.

Tornaran a treballar junts

Els seus camins han hagut de separar-se aquestes últimes setmanes a causa del confinament decretat a tot l’estat, però sembla que ara es tornaran a trobar a través de la distància. La raó és una iniciativa de ‘La Liga’, que ha organitzat el festival musical ‘LaLiga Santander Fest’.

Es tracta d’un festival benèfic que té com a objectiu recaptar diners per aconseguir material sanitari que es pugui distribuir per tot el país. A més, també volen animar i donar forces als aficionats en aquest període de quarantena.

Aquest macroconcert virtual solidari comptarà amb la participació de 20 jugadors dels equips de La Liga Santander i 20 artistes internacionals i nacionals, entre els quals es troben David Bisbal i Aitana. Ambdós cantaran per separat, cadascú des de la seva casa, però trobaran una excusa per parlar després de setmanes sense veure’s.