Lorena Gómez i René Ramos comparteixen la primera foto del seu nadó

Tots dos es mostren encantats amb René, el petit nadó

René Ramos i Lorena Gómez
Tots dos es mostren encantats amb René, el petit nadó | CatalunyaDiari.cat

Les mares gaudeixen del seu dia en aquest diumenge assolellat, encara que moltes, aquest cop, lluny dels seus fills i filles pel confinament. Però si per a algú és més que especial aquest bonic dia és per a Lorena Gómez, que donava a llum al seu primer fill juntament amb René Ramos aquest mateix dissabte.

El petit René arribava al món fent més feliços que a ningú als seus pares, que compartien en xarxes socials una foto de la bàscula amb el pes del seu petit, que per cert va néixer amb tres quilos i mig, per anunciar la gran notícia. Tan sols un dia després, el germà de Sergio Ramos, que comparteix nom amb el nadó, ha compartit a Instagram la primera foto del seu fill.

René Ramos té una altra filla

René Ramos, orgullós del seu nadó, que és el seu segon fill atès que té ja una filla d'una altra relació, ha acompanyat la foto de banda sonora i d'un emotiu missatge d'amor a Lorena Gómez, volent a més agrair totes les mostres d'afecte i missatges d'enhorabona que haurà rebut la parella, en el seu millor moment, tot i la crisi del coronavirus.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La bonica felicitació de Lorena a la seva mare

Lorena, enmig de tanta felicitat i malgrat el cansament pel part, ella mateixa explicava als seus seguidors a través d'una història a Instagram, ha tingut un detall amb la seva mare: una bonica felicitació al seu dia, el primer any en què ella també es converteix en mare i començarà a celebrar-ho per sempre com a tal.


Comentaris

envia el comentari