Revelen el motiu de la mala relació entre Rocío Carrasco i Gloria Camila

Es tracta del testimoni de la seva exparella Kiko Jiménez, que ha relatat com va originar-se aquest malestar

Rocío Carrasco va fer una promesa el 2006 que mai ha complert. El testament de la Jurado va deixar desfavorits als seus dos fills petits: Gloria Camila i José Fernando. Rociíto va ser nomenada hereva universal, i va assegurar: «a aquests nens no els faltarà de res». No obstant això, el temps ha anat passant, i la relació entre ells és completament inexistent.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Gloria Camila va complir la majoria d'edat en una situació molt complicada. Ortega Cano, el seu pare, havia d'enfrontar-se problemes judicials bastant seriosos, i el seu germà, José Fernando, no podia ocupar-se d'ell. La jove es va sentir desemparada, i va parlar amb uns periodistes per a cridar l'atenció de Rociíto.

La filla majorla Jurado es va negar a ajudar la seva família. Gran part del públic va atacar-la, perquè ningú entenia per què havia donat l'esquena als seus germans en unes circumstàncies tan delicades. Segons Rocío, va decidir separar-se d'ells a causa de l'amistat que mantenien amb Antonio David Flores.

Els detractors de la protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva' van assegurar que no estava sent sincera. Alguns mitjans defensen que es va distanciar per motius econòmics. Però, Kiko Jiménez, exparella de Gloria Camila, ha confirmat la versió de Rociíto.

El col·laborador s'ha assegut en 'Sábado Deluxe' per a sotmetre's al polígraf. No ha vetat cap pregunta i, gràcies a aquest atreviment, els espectadors han resolt un dels majors misteris de la premsa del cor. Kiko garanteix que Gloria es nega a tenir contacte amb la seva germana per culpa d'Antonio David i Rocío Flores.

Seguint el seu testimoniatge, la filla d'Ortega Cano té molt respecte a la seva família, i considera que Rociíto ha estat molt injusta amb ells. No té arguments suficients per a justificar el famós distanciament i, per aquest motiu, parla molt poques vegades de l'assumpte.

«Si et dic la veritat, no sé què ha passat entre Gloria Camila i Rocío Carrasco. I no és perquè no ho hagi preguntat, però és que la mateixa Gloria no ho sap», comenta Kiko Jiménez durant la seva entrevista. Segons ell, Antonio David ha aconseguit manipular-li, la jove es nega a tenir consideració amb la seva germana.

«Gloria és una víctima més, fins i tot més que Rocío Flores»

Kiko Jiménez coneix, en primera persona, totes les trames del clan Jurado. Va estar sortint amb Gloria Camila molt temps, i va aconseguir guanyar-se la confiança d'Antonio David. Per aquest motiu, sap que, l'exguardia civil, és capaç de tot per a aconseguir els seus objectius.

El col·laborador assegura que Antonio David té gravat a José Ortega Cano, i aquesta és la raó per la qual el torero es nega a tenir contacte amb Rociíto. A Gloria li succeeix una cosa semblant. En el seu cas, no és presa de cap xantatge, però sí de la maldat del seu antic cunyat.

«Té tan interioritzat que Rocío Carrasco és la dolenta... És una víctima més, fins i tot més que Rocío flors. És per la tònica general de la família, que està contaminada per l'herència o el que sigui», assegura Kiko Jiménez. Segons ha relatat, Gloria és molt dura amb Rociíto. Mai ha tingut bones paraules cap a ella, i critica cruelment tots els seus moviments.

«Gairebé sempre parlava malament de la seva germana quan sorgia una conversa parlant de la seva neboda. És el motor que més li mou. Ambdues són com germanes i qualsevol cosa contra Rocío Flores ella se l'emporta a l'ànima», revela en el polígraf de 'Sábado Deluxe'.

Jorge Javier Vázquez, presentador del programa, s'ha mostrat molt optimista. El català considera que, el documental, obrirà els ulls de Gloria, i que aviat es posarà en contacte amb Rocío. No obstant això, María Patiño no està d'acord amb aquesta teoria. Perquè, segons ella, encara tenen molts problemes per resoldre.

La periodista ha revelat una de les raons que van separar a les filles de la Jurado. Segons sembla, Ortega Cano li va demanar a Rociíto un anell de l'artista per a donar-l'hi a Gloria. Però, l'hereva universal de la cantant es va negar, i la jove es va prendre aquest gest com una descaradura imperdonable.

Kiko Jiménez ha afegit que la seva exparella té certa por de l'huracà Carrasco, i ha relatat un episodi que demostra aquesta acusació. «Vam ser a un centre comercial on treballa la prima de Gloria, i vam veure a Fidel i a Rocío comprant uns vestits. Ella es va posar molt nerviosa, i es va quedar paralitzada. Vam fer la volta i vam marxar», revela el tertulià.

Què haurà de succeir perquè les germanes comencin des de zero?


Comentaris

envia el comentari