Risto Mejide arremet contra un grup de concursants acròbates marroquins

Risto no aprova l’actuació d’uns acròbates marroquins a ‘Got Talent’

El marit de Laura Escanes va retreure als concursants que anessin vestits amb les sigles d’USA a causa de la seva política migratòria

La passada gal·la de ‘Got Talent España’ va ser testimoni de l’actuació d’un grup d’acròbates reivindicatius. Presentats sota el nom d’’Acrobarcelona’, els joves van saludar els jutges i al públic amb les següents paraules: «Som un grup del Marroc que vivim a Barcelona, ens presentem per ensenyar a tot el món el nostre art i buscar una oportunitat en la vida».

L’actuació que tenien preparada per passar a la següent fase del concurs de talent era molt perillós, i calia que estiguessin «molt sincronitzats» per dur a terme tots els moviments correctament i evitar que algun membre del grup es lesionés o resultés ferit.  Dit això, el seu número va superar les expectatives del jurat mitjançant salts increïbles, tombarelles impossibles i un valor admirable.

Risto rebutja l’actuació dels acròbates per les sigles d’USA

Tant els membres del jurat com el públic van quedar impressionats amb les acrobàcies dels joves marroquins, i encara que van patir en algun moment de molta tensió, els hi van transmetre la seva admiració: «Hem vist espectacles d’aquest tipus però quelcom tan bèstia no. Els mortals cap enrere i el colofó final amb tantes persones a sobre... està molt ben muntat l’espectacle. És brillant».

Paz Padilla, Dani Martínez i Edurne estaven d’acord en el fet que el número posseïa molt de talent, a i el que també van assenyalar com a punt fort era el toc reivindicatiu del grup.  En concret, el publicista els hi va comentar el següent: «M’ha agradat perquè han sonat unes sirenes i us heu anat corrents. M’ha sonat a reivindicació perquè ara mateix, com vosaltres, hi ha molta gent que vol la seva oportunitat a Europa i gent com Salvini no els està deixant. Així que me n’alegro que estigueu aquí demostrant que hi ha gent amb talent».

No obstant això, Risto Mejide va sorprendre els seus companys expressant el seu desacord amb la valoració de l’espectacle. El seu «no» rotund es recolzava en les sigles d’USA que els joves duien a la vestimenta: «No m’agrada que promocioneu un país la política migratòria del qual està sent un flagell. No hauríeu de portar res d’EEUU».

Davant aquesta sorprenent declaració, el presentador Santi Millán va afanyar-se a respondre a Risto dient-li que el significat real de les sigles era «Unidos Somos Asombrosos». Després d’aquesta contestació amb un toc d’humor, Mejide va rectificar i els hi va donar la seva aprovació.

També pots llegir...