Rocío Flores en un plató de televisió

Rocío Flores diu prou i denuncia l'assetjament diari que pateix

Els seguidors de Rocío Carrasco han convertit la vida de la seva filla en un infern

Rocío Flores està en boca de tothom per culpa del documental de la seva mare, Rocío Carrasco. Ha rebut atacs molt durs després que la seva progenitora posés nom i cognoms als aliats d'Antonio David Flores.

La primera vegada que la neta de Rocío Jurado va trepitjar un plató de televisió va ser per defensar el seu pare a Gran Hermano VIP. Aquest atreviment li va costar un disgust a la seva mare. Fins i tot va pensar a suïcidar-se per no presenciar-ho.

El públic no oblida, i la jove ja està cansada. Recentment, ha denunciat el que pateix a les xarxes socials, on milers d'usuaris l'insulten sense pietat.

La col·laboradora d'Ana Rosa Quintana té un gran negoci muntat al seu compte d'Instagram. Les marques es barallen perquè promocioni els seus productes i ha aconseguit signar contractes que la posicionen com una 'influencer' de primer nivell.

No obstant això, tanta exposició també té un costat fosc, ja que molta gent aprofita per qüestionar el seu comportament televisiu. Alguns famosos de la talla del Mestre Joao lideren moviments en contra d'Olga Moreno i de tota la seva família.

El públic no oblida

El públic no ha separat la docusèrie de Supervivientes 2021, així que critiquen cruelment tothom que intenta conservar el lloc de la sevillana a Hondures. Rocío Flores ha estat una de les més perjudicades, ja que els fans de Rociíto consideren que està fent encara molt de mal a la seva mare.

"Tots els dies rebent barbaritats, fa molt de mal. És molt fàcil criticar i parlar a través d'una pantalla", va declarar a El programa de verano.

La filla d'Antonio David ha aportat proves que demostren que els espectadors de Explicar la verdad para seguir viva han creuat tots els límits. Rep insults diaris on qüestionen la seva reputació i es burlen del seu aspecte físic.

Els insults que rep la neta de Rocío Jurado

L'última polèmica que ha esquitxat la 'influencer' també està relacionada amb la seva mare. Tot va començar el primer dia que Rocío Carrasco va començar a treballar a Sálvame.

La nova col·laboradora de Jorge Javier Vázquez va fer acte de presència amb una trena molt característica i la seva filla va aparèixer l'endemà amb un pentinat semblant. Les xarxes socials no van trigar a acusar la jove d'estar provocant sense contemplació.

"Treu-te la trena pallassa, sempre lluint-te!", li va escriure un dels seus detractors. Després de rebre comentaris com aquest, hi ha molta gent que s'ha solidaritzat amb ella.

És cert que el seu comportament amb Rociíto és força qüestionable, però ningú coneix la veritat perquè únicament ha sortit publicada una versió. És probable que Telecinco estigui preparant un programa especial perquè Rocío Flores respongui a les acusacions que ha rebut.

És un rumor que porta rondant els mitjans de comunicació diversos mesos, però en la pròxima temporada podria fer-se realitat. Ana Rosa Quintana va assegurar que ella no tenia coneixement d'aquest projecte, encara que tampoc va negar que la cadena no pensés en el mateix.

Hi ha la possibilitat que Rocío Flores expliqui la seva versió dels fets i la història faci gir de 180 graus. Alguns experts garanteixen que no té valentia suficient, ja que l'exèrcit Carrasco cada dia és més poderós.

No obstant això, l'últim moviment de l'hereva de la Jurado ha generat una gran controvèrsia. Sembla que els espectadors li han donat l'esquena i no han secundat la seva col·laboració amb Sálvame .

El programa no va registrar les dades que esperava quan va estrenar la seva secció. Hi ha tardes que arriba a un 20% d'audiència i el dia en què va estar ella amb prou feines va superar el 17%.

Els assenyalats com "negacionistes" de la violència de gènere han aprofitat per proclamar el principi de la fi de Rociíto. Estem davant el declivi de l'estrella?