Rocío Flores en 'El programa de Ana Rosa'

Rocío Flores parla hores abans del capítol clau de la seva mare: «Per a ella ho som»

La neta de Rocío Jurado envia un missatge que no agradarà gens a Rocío Carrasco

El documental de Rocío Carrasco té els dies comptats. La família Flores podrà respirar tranquil·la en qüestió d'hores, ja que Telecinco emetrà l'últim episodi de 'Contar la verdad para seguir viva'. Mentrestant, la seva filla segueix donant la cara per ell. No consent que la seva progenitora segueixi fent mal amb el seu testimoni i està disposada a callar-la eternament.

La seva última aparició a 'El programa de Ana Rosa' ha generat un gran enrenou. Rocío ha tret les ungles per Olga Moreno. Per a ella és molt més que una madrastra. És l'única persona que no l'ha fallat mai i no permet que cap periodista qüestioni la seva reputació per culpa de la seva mare.

'En el punto de partida', el nou capítol de la docusèrie, desemmascara sense pietat a l'empresària. Per aquest motiu, la neta de la Jurado ha trencat el seu silenci. Pretén deixar clara una cosa: Carrasco no està sent sincera. No entén per què té aquesta malvolença cap a la dona del seu pare. Doncs, segons el seu criteri, hauria d'estar agraïda de com l'ha tractat, tant a ella, com al seu germà David.

Gran part del públic ha qüestionat la bondat d'Olga Moreno. Per a molts, ha col·laborat activament en les trames del seu marit. En conseqüència, també és responsable de l'infern que ha viscut Rociíto. Si els seus sentiments cap als fills d'Antonio David són sincers, no té sentit que hagi fet tant de mal a la nova reina de Telecinco.

Rocío Flores no està d'acord amb aquest plantejament. Així que, quan ha tingut ocasió, ha argumentat a favor seu. En un primer moment, ha començat parlant de 'Supervivientes 2021', però el tema s'ha anat encenent per moments. «No l'he vist carregar contra ningú», destacava la influencer.

Alguns dels seus companys li han portat la contrària. Per aquesta raó, no ha tingut més remei que anar directe al gra: «El que diu és la realitat. Som una família unida». Alessandro Lequio, que ha estat especialment crític amb la part contrària, ha rebatut l'argument de la tertuliana: «Les llàgrimes són marca de la casa perquè també el teu pare es va passar el 'GH VIP' plorant». Rocío Flores ha respost el seu contrincant recordant que «el meu pare estava amb medicació».

El tertulià estava fent al·lusió a unes imatges d'Olga Moreno en què lamenta l'absència «dels meus nens». Hi ha molta gent que considera aquest gest una provocació i Rocío no ha tardat a donar les explicacions pertinents.

L'atac que destrossa Rociíto: «Som els seus nens»

Rocío Carrasco va derrotar Lequio amb una sola frase: «Gos no menja gos». Des de llavors, el col·laborador d'Ana Rosa Quintana no ha tornat a qüestionar la seva veritat. És més, sempre que ha tingut ocasió, ha donat la cara per ella. Aquest intent d'esmenar els seus errors ha acabat perjudicant la neta de la Jurado.

L'exmarit d'Ana Obregón considera inoportú que la dona d'Antonio David plori quan recorda Rocío i David Flores i es refereixi a ells com si fossin fills seus. «Tu entens que això pot ofendre la teva mare, a mi em molestaria», li diu a Rocío Flores.

La influencer es nega a entrar en raó. Per aquest motiu, li ha respost: «A mi no m'has de preguntar això. No et puc respondre». Poc després, ha explicat que l'empresària està en tot el seu dret de parlar-ne, ja que s'ha comportat com una autèntica mare.

«Això de les llàgrimes d'Olga i que digui 'els meus nens', jo ho sento moltíssim, som una família, portem 20 anys units. Ella ens ha tractat com els seus fills, exactament igual que a la seva filla. És el que hi ha, per a ella som els seus nens», insisteix. Com s'ha de prendre aquesta fèrria defensa la protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva'?