Rocío Flores

Rocío Flores rep un missatge de Rociíto confessant el trist motiu del divorci

Rocío Flores descobreix que la seva mare ha explicat la veritat

Rocío Flores s'ha convertit en una cara fonamental per als programes de Telecinco, tot i que no sol donar gaire informació. La seva mare està protagonitzant un nou documental i l'última cosa que ha fet ha estat destapar el divorci de Rocío Jurado i Ortega Cano. Suposadament la cantant va voler posar fi a la seva història d'amor, però a l'últim moment va canviar d'opinió per protegir els seus fills.

Rocío Flores té bona relació amb José Ortega Cano. És el pare de la seva tieta Gloria Camila i el visita amb relativa freqüència. Està legitimada per parlar del tema, encara que sempre s'ha mantingut al marge al·legant que no té prou dades. Alguns periodistes entenen que no es vulgui pronunciar, ja que ella no va viure el segon matrimoni de la seva àvia.

Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.
Rocío Flores sap que Rociíto ha d'explicar moltes coses | Mediaset

Rocío ha rebut un missatge de la seva mare Rociíto a través de la pantalla petita i aquesta vegada no té excusa per escapar-se. La dona de Fidel Albiac assegura que 'la Más Grande' va rebre un tracte incorrecte per part del torero, que «li recriminava la seva edat». Suposadament la seva família volia que trenqués la relació, però ella va continuar aguantant perquè havia decidit tornar a tenir fills.

Rociíto assegura que la cantant deia contínuament «no puc més, em separaré», però mai no va acabar de fer el pas final. El divorci era un fet, encara que van succeir una sèrie de coses que ho van anar diluint, com ara el càncer que va patir. Jurado va preferir centrar-se en la seva salut i és cert que Ortega Cano en va estar pendent en tot moment.

Flores ha crescut creient que la seva àvia estava enamorada del torero i és possible que el principi del festeig sí que fos idíl·lic. No obstant això, el pas del temps va situar la parella en una situació delicada i la crisi matrimonial era un secret de domini públic. La premsa va difondre la notícia, però Jurado era un rostre molt estimat i ningú no volia parlar clarament del tema.

Rocío Flores descobreix el veritable problema del matrimoni

Rocío ha descobert la veritat gràcies al missatge que ha enviat la seva mare als espectadors de Telecinco. Segons Rociíto, el marit d'Ana María Aldón no es va portar bé amb 'la Más Grande' i suposadament li feia mal recordant-li un tema tan seriós. Cal aclarir que Carrasco no ha aportat cap prova, simplement ha exposat allò que diu que ha viscut.

Rocío Flores
Rocío Flores ha intentat mantenir-se al marge | GTRES

«Es donaven situacions que eren imperdonables i que no s'havien de donar. Per tant, Ortega Cano no es va portar bé amb Rocío Jurado, que era la meva mare. Ha arribat el moment d'explicar per què», va començar dient l'exparella d'Antonio David. «Ortega li recrimina la seva edat i si la meva mare no hagués adoptat els dos nens hauria estat ella qui s'hagués separat».

Flores haurà de donar explicacions a El programa de Ana Rosa, espai on col·labora des que la seva mare va trencar el silenci. Mai no ha entrat en detalls, però sempre ha deixat clar que la seva relació amb Ortega Cano és fantàstica. És possible que li manqui informació, ja que ella era molt petita quan va morir la seva àvia.

Rocío Flores escolta la versió de Rociíto

Rocío coneix bé el funcionament del món del cor i sap perfectament que està en una situació delicada. Abans que Rociíto comencés a parlar va avisar de les seves intencions: pensava esmentar-se'n al marge i no involucrar-se en res. Tot i això, la situació ha empitjorat i tothom vol saber la seva opinió respecte a les noves acusacions que ha fet la seva mare.

Carrasco pensa que 'la Más Grande' es va emportar un gran desengany després de casar-se amb Ortega Cano. «Ella s'imaginava una cosa i després no va ser així, no tot és sempre com una creu». La dona de Fidel Albiac també ha deixat clar que la cantant «es va casar molt il·lusionada».