Rocío Flores

Rocío Flores revela quin és l'estat real del seu xicot després del greu accident

Rocío Flores ha donat explicacions al seu cercle privat

Fa massa temps que  Rocío Flores és al punt de mira, tant que ha decidit apartar-se del focus mediàtic durant uns mesos. Ha seguit els passos de la seva tia Gloria i s'ha adonat que l'única opció per no cridar l'atenció és no treballar a Telecinco. Però és impossible desaparèixer del tot perquè qualsevol dels seus passos es converteix en notícia.

Rocío Flores està cansada de donar explicacions, però sap que cal aclarir alguns rumors, per això ha fet un pas endavant. S'ha posat en contacte amb la seva família per explicar-los el que li ha passat al seu xicot Manuel, que ha estat a l'hospital. Ha tingut un accident força seriós, però encara es desconeixen els detalls.

Fotomuntatge d'una història de Manuel Bedmar amb el braç enguixat
Rocío Flores sap la veritat. | INSTAGRAM: @MANUELBEDMAR14

 

Rocío ha explicat quin és l'estat de salut real de Manuel Bedmar, ja que la notícia ha vist la llum i sap que no pot continuar dissimulant. El jove està perfectament, de fet, ell mateix ha compartit una foto des d'un centre mèdic. «Estic viu», ha escrit, deixant clar que tot ha estat un ensurt, però sense donar més dades.

Rocío ha compartit el secret amb els seus éssers estimats perquè sap què està a punt de passar: la premsa començarà a especular. No vol que ningú es faci una idea equivocada del que ha passat, per això ha explicat com està realment Manuel. El jove, que també treballa com a 'influencer', manté els seus seguidors informats, encara que amb molta precaució.

Flores viu una etapa força delicada i vol fer tot el possible perquè els espectadors deixin de parlar d'ella. Suposadament tenia una entrevista pactada amb Ana Rosa Quintana, però no se sent amb forces per fer el pas final. Sap que ha de respondre moltes preguntes i de moment prefereix mantenir-se al marge de l'escàndol.

Rocío Flores ha confirmat el que tots s'esperaven

Rocío ha tingut diversos problemes amb Manuel Bedmar perquè el jove suposadament estava parlant amb una altra noia de Màlaga, qui va filtrar aquests missatges i va protagonitzar la portada d'una revista per explicar la veritat. Segons el seu testimoni, va tenir una relació secreta amb el gendre d'Antonio David a les espatlles de la 'influencer'.

Foto de Manuel Bedmar i Rocío Flores.
Rocío Flores vol el millor per als seus. | Europa Press
 

Flores ha girat full i no ha perdut el temps sentint les declaracions de la presumpta amiga especial del seu xicot. Està realment enamorada, per això segueix amb ell i l'ajudarà a superar el cop dur que viu ara. De moment se sap molt poc, però és evident que Manuel no trencarà el seu silenci fins que tingui l'autorització de la família.

La periodista María Patiño defineix Antonio David com un director d'orquestra i l'acusa d'organitzar els passos del seu entorn. Seguint el seu plantejament, ni Rocío ni el seu gran amor explicaran què ha passat fins que sàpiguen què ho poden fer. De moment, Manuel ha deixat clar que ha superat l'accident, però hi ha molta expectació perquè ningú no sap com ha estat.